Σε εξέλιξη φαίνεται πως βρίσκεται ο διαγωνισμός για τον πιο ευφάνταστο συνδυασμό «μπαλκονιού – κολώνας», με τις διάφορες περιπτώσεις ανά την Ελλάδα να συναγωνίζονται η μία την άλλη σε… πρωτοτυπία και εφευρετικότητα.

Ειδικότερα, μετά το παράδειγμα της Ξάνθης, όπου η κολώνα του φωτισμού «πέρασε» από ένα μπαλκόνι, ήρθε το Αγρίνιο να πάρει τα πρωτία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Κολώνα περνά μέσα από μπαλκόνι στην Ξάνθη - Δείτε το viral βίντεο

Εκεί, η κολώνα της εταιρείας ηλεκτροδότησης δεν έμεινε στο ένα μπαλκόνι, αλλά διαπέρασε δύο ορόφους προκειμένου να γίνεται η δουλειά όπως πρέπει.

Το διπλό μπαλκόνι του Αγρινίου

Είναι χαρακτηριστικό της ελληνικής ευρεσυτεχνείας, πως σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορεί ο αρμόδιος υπάλληλος να αλλάξει λάμπες από τα μπαλκόνια, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιηθεί γερανός.

Εκτός συναγωνισμού το… δέντρο

Αν οι περιπτώσεις με τις κολώνες που ανοίγουν τρύπες στα μπαλκόνια είναι κάτι αξιοπερίεργο, μια αντίστοιχη περίπτωση συμβαίνει χρόνια στη Δάφνη Αττικής.

Μόνο που εκεί, το ρόλο της κολώνας έχει αναλάβει ένα δέντρο, το οποίο οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν θέλησαν να πειράξουν κατά το χτίσιμο της οικοδομής και έτσι άφησαν κενό στα μπαλκόνια.

Συνδυασμός μπαλκόνι – δέντρο στη Δάφνη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr