Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η σκηνή στο «Μαύρο Ρόδο» που θα ήθελε να γυρίσει ξανά - «Δεν μου άρεσε καθόλου»

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η σκηνή στο «Μαύρο Ρόδο» που θα ήθελε να γυρίσει ξανά – «Δεν μου άρεσε καθόλου»

Ο «Πέτρος» έδωσε το απόλυτο spoiler για τη σχέση του με την «Ελισάβετ»

Kαλεσμένος στο «Night Out» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/1) ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της σειράς «Μαύρο Ρόδο», μίλησε για τον ρόλο του «Πέτρου», την απόφασή του να ασχοληθεί με το θέατρο αλλά και την κριτική που ασκεί στον εαυτό του.

Επίσης, έδωσε το απόλυτο spoiler για τη συνέχεια. Θα είναι μαζί με την «Ελισάβετ» ή θα χωρίσουν οι δρόμοι τους;

«Με δυσκόλεψε ο ρόλος, είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος δεν είμαι εγώ, είναι πολύ μακριά από εμένα και αυτό είναι το ωραίο σε όλο αυτό», παραδέχτηκε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για τον ρόλο του ως «Πέτρος».

«Οριακά είμαι σαδιστικός»

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, είπε: «Με την τέχνη είχα κλίση από μικρός, μου άρεσε η ζωγραφική, αλλά δεν ήταν συνειδητό. Δεν είχα στόχους, απλά το ζούσα. Όταν πήγα στο Λύκειο και ξεκίνησα να πιέζομαι, δεν υπήρχε κάτι στο πλάνο από αυτά που θα έδινα στις πανελλήνιες που να με ενδιέφερε. Είχα βγάλει καλούς βαθμούς και έπρεπε να επιλέξω κάποιες σχολές, αλλά ήδη μου είχε μπει στο μυαλό το θέατρο και δεν το έβλεπα σαν επάγγελμα».

«Κάποια στιγμή είχε έρθει ένας για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και μας είπε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι που θα κάναμε με την ίδια χαρά που ξυπνάμε στο θέατρο και αυτό με ξεκλείδωσε. Στους γονείς μου το είπα στο τέλος, όταν αποφάσισα να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό», πρόσθεσε.

Επίσης, ο «ολόφωτος άγγελος», όπως τον αποκαλούν οι χρήστες στο Twitter, αποκάλυψε πώς κάνει αυστηρή κριτική στον εαυτό του, σε σημείο που αγγίζει τον «σαδισμό». «Με κρίνω όσο δεν με κρίνει άλλος άνθρωπος πάνω στη γη. Οριακά είμαι σαδιστικός! Ξεκινά ένας διάλογος με τον εαυτό μου και λέω “Εκεί τι έκανες; Γιατί έπαιξες έτσι; Τι σκεφτόσουν;”. Γίνομαι πολύ σκληρός και δεν μου αφήνω κανένα περιθώριο. Σκέφτομαι ένας να το δει, θα γίνω ξεφτίλα», είπε.

«Θα περάσουμε δύσκολα»

Σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για το εάν στο «Μαύρο Ρόδο» υπάρχει κάποια σκηνή από την οποία δεν έμεινε ικανοποιημένος, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε πως δεν ήταν και τόσο κοντά στον ρόλο του «Πέτρου» η σκηνή με το πρώτο φιλί στην «Ελισάβετ»: «Η σκηνή που την φίλησα πρώτη φορά δεν μου άρεσε. Ήθελα να είναι πιο aggressive. Γιατί αυτός (ο Πέτρος) κάνει κάτι πολύ παρεμβατικό και ήθελα να είναι ακόμα πιο παρεμβατικό. Δεν έχει αρχίσει ακόμα να μετακινείται ο χαρακτήρας του, ήταν λίγο μαλθακό».

Στη συνέχεια, έδωσε το απόλυτο spoiler για τον «Πέτρο» και την «Ελισάβετ», που στα τελευταία επεισόδια έχουν έρθει πιο κοντά.

«Δεν μπορώ να βάλω έναν τίτλο στη σχέση μου με τη θρησκεία, το ψάχνω. Βρίσκομαι σε μία αναζήτηση. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μία ανάγκη να πιστεύουμε κάπου. Εγώ έχω μία ανάγκη να μην επαναπαύομαι. Με την Ελισάβετ θα περάσουμε δύσκολα. Εμείς τώρα περνάμε πολύ δύσκολα, αλλά εσείς θα το περάσετε αργότερα. Αλλά θα είμαστε μαζί», ανέφερε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024