Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή: Το μυστικό για να κερδίσεις περισσότερα

Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή: Το μυστικό για να κερδίσεις περισσότερα

Το πρόγραμμα που θα σου δώσει πόντους

Έχεις ήδη καθυστερήσει, όμως ευτυχώς προλαβαίνεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνει το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» για να ανανεώσεις τις ηλεκτρικές συσκευές σου. Και αν κάνεις τις σωστές κινήσεις, έστω και την τελευταία στιγμή, θα κερδίσεις ακόμη περισσότερα, χάρη στο Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank σε συνεργασία με τον Κωτσόβολο.

Ό,τι κι αν θες, θα το βρεις με Bonus

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, έχεις την ευκαιρία να ψάξεις στην ατέλειωτη λίστα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει η Κωτσόβολος στα 91 φυσικά καταστήματά της ανά την Ελλάδα, αλλά και στην ιστοσελίδα της. Όπως ξέρεις, πέρα από την τεράστια ποικιλία της εταιρείας σε προϊόντα, στην Κωτσόβολος θα βρεις και το μεγαλύτερο δίκτυο πιστοποιημένων ψυκτικών για την εγκατάσταση κλιματιστικών με πανελλαδική κάλυψη, αλλά και όποιον τρόπο πληρωμής σε βολεύει για να προχωρήσεις στην αγορά σου.

Επιλέγοντας τις νέες σου ηλεκτρικές συσκευές από την Κωτσόβολος – πολλές εκ των οποίων διατίθενται σε έκπτωση – δεν επωφελείσαι μόνο από το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» του υπουργείου Περιβάλλοντος, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας στην καθημερινότητά σου, αλλά κερδίζεις και το… Bonus της Alpha Bank.

.

Δίνει πόντους

Τι σημαίνει αυτό; Αν είσαι κάτοχος κάρτας Alpha Bank, επιλέγοντας το κλιματιστικό, το ψυγείο ή τον καταψύκτη σου, αξίας άνω  των 649€, από την Κωτσόβολος, δεν κερδίζεις μόνο μέσα από τους χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος, αλλά παίρνεις επιπλέον 10 Bonus πόντους για κάθε 1€, τους οποίους στη συνέχεια μπορείς να εξαργυρώσεις με όποιον τρόπο επιθυμείς στα συνεργαζόμενα καταστήματα της Τράπεζας. Και μάλιστα, το bonus αυτό ισχύει ακόμη και αν οι αγορές σου δεν γίνονται μέσω του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή». Αλλά στη δεύτερη περίπτωση κερδίζεις διπλά.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη: αρκεί να επισκεφθείς οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος και να αφήσεις το εξειδικευμένο προσωπικό να σε καθοδηγήσει. Άλλωστε, η Κωτσόβολος είναι ο Νο1 retailer στην ανακύκλωση συσκευών με περισσότερα από 9 εκατ. κιλά συσκευών για το 2021, ενώ συνολικά έχει ανακυκλώσει περισσότερα από 40 εκατ. κιλά συσκευών. Ταυτόχρονα, είναι και ακριβώς το μέρος όπου θα βρεις τις συσκευές που χρειάζεσαι έτοιμες προς παράδοση, μαζί με ένα πλήθος από καινοτόμες υπηρεσίες που θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη ζωή σου.

Μέσα από τη συγκεκριμένη προσφορά, η Alpha Bank και ο Κωτσόβολος, ως Μεγάλος Συνεργάτης του Προγράμματος Bonus, συνεχίζουν να στηρίζουν τους κοινούς τους πελάτες στην κάλυψη των αναγκών τους, αλλά και να τους επιβραβεύουν για την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024