Χειροπέδες σε δύο άτομα που κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων πέρασαν οι αστυνομικοί το βράδυ της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν με συμβατικό όχημα τα δύο άτομα, που κατηγορούνται για ληστείες τους συνέλαβαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Πέραν των αστυνομικών της Ασφάλειας, στην επιχείρηση σύλληψης συμμετείχαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι αιφνιδίασαν τους δύο άντρες, τους περικύκλωσαν και στη συνέχεια τους συνέλαβαν.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.