Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια με την υγεία της - Τα πρώτα της λόγια

Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια με την υγεία της – Τα πρώτα της λόγια

Ποιους ευχαρίστησε η παρουσιάστρια on air;

Στο πόστο της επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής (22/1) η Ναταλία Γεραμνού. Η παρουσιάστρια τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και πυρετό.

Μάλιστα, χθες αναγκάστηκε να απουσιάσει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και η εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» δεν βγήκε στον αέρα.

Σήμερα όμως βρέθηκε κανονικά στο πλατό και καλησπέρισε τους τηλεθεατές. Παράλληλα, θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν και της έστειλαν τις ευχές τους.

«Καλό σας μεσημέρι. Καλώς μου ήρθατε. Κυριακούλα σήμερα. Αααχ! Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τη χθεσινή μου απουσία και να ζητήσω συγγνώμη και από κάποιους άλλους τηλεθεατές για τη σημερινή μου παρουσία. Δεν θέλω να θεωρούμε δεδομένο ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι που μας βλέπουνε. Κάποιοι μπορούν να πουν “δεν καθόσουν σπίτι”. Κυρίως σε αυτούς που όλη η παρέα σας λείψαμε και εγώ ευθύνομαι και ο οργανισμός κατέρρευσε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα χιλιάδες μηνύματα. Ειλικρινά με συγκινήσατε αβάσταχτα. Ευχαριστώ πολύ και το κανάλι και έδειξε το γλυκό και ανθρώπινο πρόσωπο που έχουμε ανάγκη από τον χώρο που δουλεύουμε. Η υγεία είναι πολύ βασικό πράγμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η ανάρτηση στο Twitter

H παρουσιάστρια το μεσημέρι του Σαββάτου (21/1) με tweet της ενημέρωσε ότι θα απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της.

«Με ταλαιπωρεί από την Πέμπτη μια γαστρεντερίτιδα με πυρετό -πίστευα πως θα χα δυναμώσει μέχρι σήμερα αλλά.. δεν. Πρώτα ο Θεός αύριο στην ώρα μας ! Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αλλά και τον @alphatvgreece για την ανθρώπινη αντιμετώπιση και την κατανόηση», έγραψε.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024