Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Ο καβγάς για την κηδεία, οι απειλές και η καταγγελία - «Θα σε πιάσω από το λαρύγγι»

Βόλος: Ο καβγάς για την κηδεία, οι απειλές και η καταγγελία – «Θα σε πιάσω από το λαρύγγι»

Εμμένει στην απόφασή της για διαζύγιο η 53χρονη στον Βόλο. Ο καβγάς για την κηδεία της μητέρας της, οι απειλές και η καταγγελία στην αστυνομία.

Σε καταγγελία για εξίβρυση και απειλή σε βάρος της οδήγησε ο καβγάς ενός ζευγαριού στον Βόλο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 58χρονος αρνήθηκε να παραστεί στην κηδεία της πεθεράς του.

Ήταν την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, που πραγματοποιήθηκε η κηδεία της μητέρας της 53χρονης από τον Βόλο. Ο συζύγός της, που δεν είχε καλές σχέσεις με την πεθερά του, αποφάσισε να μην παραστεί στην κηδεία.

Όταν εκείνη θέλησε να του ζητήσει τον λόγο της απουσίας του τηλεφωνικά, ο 58χρονος της έβαλε τις φωνές. Ο καβγάς τους δεν περιορίστηκε μόνο στις φωνές. Όταν επέστρεψε σπίτι, άρχισαν να μαλώνουν ξανά, με τον σύζυγό της να τη βρίζει και να την απειλεί, λέγοντάς της «θα σε πιάσω από το λαρύγγι».

«Δεν ήταν η πρώτη φορά, έχει ξαναγίνει»

Η γυναίκα τρομαγμένη κάλεσε σε βοήθεια τα παιδιά της, και έφυγε από το σπίτι. Η 53χρονη δήλωσε ενώπιον της έδρας πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό στα 36 χρόνια που είναι παντρεμένο το ζευγάρι.

«Έχει ξαναγίνει ανάλογη κατάσταση πολλές φορές… ηρεμεί μόνο όταν φεύγω από το σπίτι» συμπλήρωσε. Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως εξήγησε, που υπέβαλε την καταγγελία. Εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία της να πάρει διαζύγιο.

Ο 58χρονος στην απολογία του, ζήτησε συγγνώμη από την 53χρονη σύζυγό του και υποστήριξε πως απλά μάλωσαν. Η 53χρονη αποδέχτηκε τη συγγνώμη του, αλλά εμμένει στην απόφασή της να χωρίσουν.

Η δίωξη για εξύβριση έπαυσε οριστικά, ενώ η έδρα έκρινε ένοχο τον 58χρονο για την κατηγορία της απειλής. Του επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών με τριετή αναστολή, στην οποία άσκησε έφεση.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024