Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοσχάτο: «Θα σε κρεμάσω», του φώναξε - Τα επιβαρυντικά στοιχεία για την 47χρονη

Μοσχάτο: «Θα σε κρεμάσω», του φώναξε – Τα επιβαρυντικά στοιχεία για την 47χρονη

Οι τελευταίες στιγμές του 50χρονου λογιστή μέσα από το σπίτι του στο Μοσχάτο. Όλος ο διάλογος με τη 47χρονη που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία δια απαγχονισμού του

Όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές για τον απαγχομνισμό του 50χρονου λογιστή στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο. Τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν και ίσως δίνουν απαντήσεις στις αρχές για το πρωτοφανές αυτό έγκλημα.

Πρόκειται για τις τελευταίες στιγμές του άνδρα μέσα στο σπίτι του, που βιντεοσκοπήθηκαν από την 47χρονη γυναίκα που το απόγευμα της Πέμπτης (19/1) οδηγήθηκε στη φυλακή για τη δολοφονία του.

Στα δύο βίντεο ακούγονται οι απειλές της προς τον 50χρονο, ενώ η ίδια διακρίνεται να κρατάει ένα κορδόνι και να του λέει «θα σε σκοτώσω».

Ο διάλογος σοκ

«Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», τον απειλεί.

«Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…», της απαντά ο 50χρονος.

«Πού πήγαν τα λεφτά; Πες μου», τον ρωτά συνέχεια η 47χρονη και τον βρίζει.

Το θύμα με τη σειρά του λέει «στην ανακύκλωση» και της ζητά να σβήσει το βίντεο.

«Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή», ακούγεται ο 50χρονος.

Εκείνη επιμένει, του φωνάζει και απειλεί για ακόμα μία φορά ότι θα τον σκοτώσει κρατώντας ένα κορδόνι: «Τελείωσες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα. Θα υποφέρεις, όπως υποφέρουν πολλές οικογένειες. Σήκω θα σε κρεμάσω. Θα σε σκοτώσω γιατί δεν θα σου κάνει τίποτα η αστυνομία και γιατί όταν θα περάσει όλο αυτό θα το ξανακάνεις».

Σε άλλο πλάνο ακούγεται ο άνδρας να λέει στην 47χρονη «σκότωσε με… περίμενε ένα λεπτό».

Τι κρύβεται πίσω από τη στιχομυθία

Τα ερωτήματα γύρω από τον απαγχονισμό του 50χρονου στο σπίτι του στο Μοσχάτο παραμένουν, με την 47χρονη που ήταν παρούσα στα τελευταία λεπτά της ζωής του να απολογείται σήμερα ενώπιον της ανακρίτρια, καθώς κατηγορείται για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Αναφορικά με την υπόθεση, μίλησε στο Live News ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Εστιάζοντας σε αυτό το σημείο, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε: «Μπορεί κάποιος αρχικά να καταλήξει σε μία ένδειξη, πως αυτό που αναφέρει (η 47χρονη) πως υπήρχε ένας έτοιμος βρόγχος αρχίζει να αδυνατεί σα σενάριο».

Ο αστυνομικός συντάκτης εξήγησε πως εάν ήξεραν και οι δύο πως υπήρχε ένας έτοιμος βρόγχος η συζήτηση μεταξύ τους θα ήταν διαφορετική.

Στα βίντεο, που φαίνεται η γυναίκα να του επιτίθεται με το κορδόνι, προκαλεί εντύπωση η παθητική στάση του άντρα. Μία παθητικότητα που είχαν παρατηρήσει και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση ξυλοδαρμού του 50χρονου, 4 ημέρες πριν τον θάνατό του.

Σημειώνεται επίσης πως την τραγική εκείνη ημέρα ο 50χρονος υπέφερε από πολλαπλές κακώσεις στα πλευρά του, λόγω του ξυλοδαρμού, γεγονός που τον καθιστούσε σχεδόν ανήμπορο για οποιαδήποτε ενέργεια.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024