Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλ Χιλάλ/Αλ Νασρ – Παρί Σεν Ζερμέν 4-5: Showtime από Μέσι και Ρονάλντο στο φιλικό του αιώνα

Αλ Χιλάλ/Αλ Νασρ – Παρί Σεν Ζερμέν 4-5: Showtime από Μέσι και Ρονάλντο στο φιλικό του αιώνα

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξαν για άλλη μια φορά πως παραμένουν στο κορυφαίο επίπεδο, προσφέροντάς μας μαγικές στιγμές, στο φιλικό ανάμεσα στη μικτή Αλ Χιλάλ/Αλ Νασρ και την Παρί Σεν Ζερμέν που έληξε 5-4 υπέρ των Γάλλων.

Η Σαουδική Αραβία φιλοξένησε το φιλικό του… αιώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν των Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ να αντιμετωπίζει τη μικτή Αλ Χιλάλ/Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντεμπούτο του Πορτογάλου, με το ματς να ολοκληρώνεται στο 5-4 υπέρ των Γάλλων.

Το σκορ φυσικά και πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τους Μέσι και Ρονάλντο να αποδεικνύουν ξανά για ποιον λόγο θεωρούνται οι δύο κορυφαίοι της γενιάς μας, αλλά και δύο από τους καλύτερους όλων των εποχών. Ο Πορτογάλος βρήκε δύο φορές δίχτυα, ενώ ο Αργεντίνος άνοιξε το σκορ στο ματς με ένα πολύ όμορφο τελείωμα.

Φυσικά όλες οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω τους καθώς αυτή ήταν ίσως η τελευταία φορά που τους είδαμε ως αντιπάλους στο ίδιο γήπεδο. Ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο και φυσικά του αποθέωσε για όλα όσα μας έχουν προσφέρει τόσα χρόνια στο χορτάρι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μέσι να αφήνει μόλις τρία λεπτά να περάσουν στο ρολόι και να κάνει το 1-0 με ωραίο τελείωμα έπειτα από πάσα του Νεϊμάρ. Ο Ρονάλντο φυσικά δεν θα καθόταν έτσι και στο 34′ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι έγραψε το 1-1. Ο Μαρκίνιος έβαλε ξανά την Παρί μπροστά με 2-1, αλλά ξανά ο «CR7» είχε την απάντηση στο 45′ για το 2-2 με ωραία κεφαλιά. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Παρί δεν άργησε να περάσει εκ νέου μπροστά, με τον Σέρχιο Ράμος να εκμεταλλεύεται την έξοχη προσπάθεια και το γύρισμα του Εμπαπέ για το 3-2. Ο Τζανγκ δεν άργησε να απαντήσει και τρία λεπτά μετά έκανε το 3-3 με κεφαλιά. Στο 60′ ήταν η σειρά του Εμπαπέ να χρηστεί σκόρερ, ευστοχώντας σε πέναλτι για το 4-3.

Ελάχιστα αργότερα, οι μεγάλοι σταρ των ομάδων αποχώρησαν και αποθεώθηκαν από όλους στο γήπεδο. Όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο υπήρχαν ακόμα δύο γκολ. Αρχικά ο Εκιτικέ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Παρί για το 5-3 στο 78′, για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Ταλίσκα και να γράψει το τελικό 5-4 με μια ωραία ενέργεια.

ΑΛ ΝΑΣΡ/ΑΛ ΧΙΛΑΛ: Οσπίνα, Αλ Γκανάμ (46′ Αλί Λατζαμί), Αλ Μπουλαϊχί, Αμπντουλχαμίντ, Αλ Καϊμπαρί, Γκουστάβο (85′ Οταΐφ), Μαρτίνες (61′ Καρίγιο), Μαρέγκα (46′ Ταλίσκα), Ρονάλντο, Αλ Νταουσαρί (85′ Αλ Νατζί)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας (62′ Ντοναρούμα), Χακιμί (62′ Πεμπελέ), Μαρκίνιος (46′ Ντανίλο), Ράμος (62′ Μπιτσιαμπού), Μπερνάτ, Ρουίθ (64′ Μέντες), Σολέρ (66′ Γκαρμπί), Σάντσες (46′ Βιτίνια, 85′ Καρί), Νεϊμάρ (62′ Ζαΐρ Εμερί), Μέσι (62′ Χουσνί), Εμπαπέ (62′ Εκιτικέ)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024