Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: Πιο λαμπερή από ποτέ στην πρεμιέρα της

Τζένιφερ Λόπεζ: Πιο λαμπερή από ποτέ στην πρεμιέρα της

Η 53χρονη Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε την παράσταση για ακόμη μια φορά με τη στιλιστική επιλογή της περπατώντας στο κόκκινο χαλί.

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει το τελευταίο διάστημα η Τζένιφερ Λόπεζ. Μετά τον λαμπερό γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ τα επαγγελματικά της σημειώνουν ανοδική πορεία. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η ταινία της «Shotgun Wedding», η οποία είναι η δεύτερη συνεχόμενη με θέμα τον γάμο. Η πρώτη της ήταν το «Marry Me» της Universal Pictures που βγήκε στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο του 2022.

Η απαστράπτουσα εμφάνιση

Στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στο Λος Αντζελες, η διάσημη ηθοποιός έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα see through φόρεμα από τον οίκο Valentino, το οποίο ήταν όλο κρύσταλλα. Το see through φόρεμα είναι από τον οίκο Valentino από την συλλογή του 2022.

Το look της ολοκλήρωσε με ένα κίτρινο clutch από το brand «Tyler Ellis» για να ταιριάζει με τον κίτρινο φιόγκο του φορέματος που υπήρχε στο εσωτερικό του. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο, ένα χτένισμα που είναι στα πιο trend της εποχής.

Το στόρι της ταινίας

H Τζένιφερ Λόπεζ και o Τζος Ντουχάμελ υποδύονται στην ταινία δράσης «Shotgun Wedding» ως αρραβωνιασμένοι που πρόκειται να παντρευτούν, ενώ όλοι οι προσκεκλημένοι στο γαμήλιο πάρτι συλλαμβάνονται όμηροι από εγκληματίες. Το ζευγάρι πρέπει στη συνέχεια να ξεπεράσει τα χτυπήματα στη σχέση του για να σώσει τους φίλους και την οικογένειά του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024