Εξαλλη η Σάκκαρη: «Αν ξαναπανηγυρίσει στη μούρη μου…»
Εξω φρενών έγινε σε κάποια στιγμή του αγώνα η Μαρία Σάκκαρη.
Με ανατροπή και μπόλικο άγχος, η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Australian Open. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-1 της Σναίντερ, σε έναν αγώνα όπου τα νεύρα ήταν κάτι παραπάνω από… τεντωμένα.
Όταν, λοιπόν, η νεαρή Ρωσίδα πανηγύρισε έντονα έναν πόντο σε κρίσιμο σημείο, η Μαρία στράφηκε προς τον διαιτητή. «Αν πανηγυρίσει άλλη μια φορά στη μούρη μου, θα φωνάξω τον supervisor», είπε η 27χρονη, που φαινόταν έξαλλη.
Μετά το τέλος του αγώνα, η Σάκκαρη υπογράμμισε πως από εκείνο το σημείο και μετά η Σνάιντερ έπαψε να πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο. «Ο τρόπος που κάποιοι παίκτες πανηγυρίζουν δεν είναι ο κατάλληλος», ανέφερε η Νο.6 τενίστρια στον κόσμο. «Δεν μου άρεσε. Δεν το ξαναέκανε, όμως, και αυτό ήταν ωραίο από την πλευρά της».
Δείτε το βίντεο με τη Μαρία Σάκκαρη να είναι… πυρ και μανία:
Sakkari FUMES over her opponent’s celebrations… 🤬🤬🤬
🖥 #AusOpen LIVE | https://t.co/80XjQpwd6J#9WWOS #Tennis pic.twitter.com/Lw32tqM44x
— Wide World of Sports (@wwos) January 18, 2023
- Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους να κάνουν στην άκρη όλους τους ξεπουλημένους
- Στη φυλακή οκτώ μέλη του κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα, ανάμεσά τους ο «Πούτιν» και ο «Πρόεδρος»
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τι μπορεί να φέρει η αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας
- Τα νέα δηλητηριώδη βέλη του Άδωνη στον Δένδια με φόντο τη μετά-Μητσοτάκη εποχή
- Χαρίτσης κατά κυβέρνησης: Είστε καθεστώς και στα καθεστώτα η διαφθορά και η συγκάλυψη ανθίζουν
- Έρευνα: Η πολύωρη χρήση οθονών στην εφηβεία συνδέεται με προβλήματα ψυχικής υγείας





