Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Άφωνη με ατάκα καλεσμένου της - «Σε είχα για καλύτερο άντρα»

Κατερίνα Καινούργιου: Άφωνη με ατάκα καλεσμένου της – «Σε είχα για καλύτερο άντρα»

Δεν ήξερε τι να απαντήσει...

Την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, μετά τις δηλώσεις του Κώστα Ραπτόπουλου για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τα όσα υποστήριξε για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ειδικά όταν οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες, θέλησε να λύσει στον «αέρα» της εκπομπής της, «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια είχε αντιδράσει έντονα με τα όσα άκουσε, την Τρίτη το πρωί και ο δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στην εκπομπή της για να λύσουν την παρεξήγηση και να εξηγήσει τι εννοούσε.

«Δεν μου αρέσει να προσβάλλω γυναίκες. Έχω μια κόρη 18 χρονών, έχω παντρευτεί δύο γυναίκες, η δεύτερη μάλιστα είναι στην Αθήνα και έχω σχέση από απόσταση. Όταν μετά τα 50 υπάρχει έρωτας δεν είναι καλό, είναι πιο εφηβικό. Δεν έχω μαλώσει με καμία ερωτική μου σύντροφο», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ραπτόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Εμένα με πρόσβαλαν αυτά που είπατε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

«Δεν είπα κάτι για την Ειρήνη, έχω μια αδυναμία στον Πασχαλάκη. Εδώ ξέρατε ότι χωρίζουν και δεν το λέγατε. Ο Πασχαλάκης είναι διακριτικός, οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι είναι οι μεσίτες. Ξέρω γιατί χώρισαν αλλά δεν θα πω τον λόγο. Από εμπειρία, έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες που είναι μεγαλύτερες και έχουν δεσμό με μικρότερο, ζηλεύουν και είναι ενοχλητικό στον νεότερο άντρα», της απάντησε.

«Εγώ που έχω υπάρξει σε σχέση και με μικρότερο και με μεγαλύτερο το ίδιο τους ζήλευα», παραδέχτηκε η KatKen και εκεί έγιναν αποκαλύψεις εκατέρωθεν!

Ο Κώστας Ραπτόπουλος ανέφερε ότι εθεάθη η Κατερίνα Καινούργιου με άνδρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης λέγοντας χαρακτηριστικά «ο σύντροφός σου κοίταξε λίγο και τα ραντάρ σου…», με την ίδια να απαντά: «Λέτε για πιο παλιά, πριν από έναν μήνα. Είναι και μικρότερος, είδατε να ζηλεύω εγώ ή αυτός;», με τον δημοσιογράφο να της απαντά: «Όταν έπαιζε με τα λουλούδια είχες βγάλει ραντάρ» και πρόσθεσε ότι την είχε για καλύτερο άντρα με την ίδια να χαμογελά ευγενικά.

Σε συνέχεια της κουβέντας του, η παρουσιάστρια, ακούγοντας τον Κώστα Ραπτόπουλο να μιλά για… «προκλήσεις» στον δρόμο, εννοώντας άλλες γυναίκες, που μπορεί να βρέθηκαν στον δρόμο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ή του κάθε Πασχαλάκη, ήταν ξεκάθαρη: «Αν μετά από 4 χρόνια αγάπης και σχέσης, είδε προκλήσεις ο Πασχαλάκης, τότε δεν της άξιζε, ήταν λίγος».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024