Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μπακοδήμου: Καρφιά» για την εκπομπή της Καινούργιου - «Ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι»

Μαρία Μπακοδήμου: Καρφιά» για την εκπομπή της Καινούργιου – «Ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι»

Τι έχει συμβεί;

Την τηλεοπτική κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στην Χρύσλα Γεωργακοπούλου σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από το «Γεια σου», έπειτα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή.

«Θέλω να μιλήσω για τις στημένες κόντρες που συζητήθηκαν. Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό… Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι. Αυτό μπορεί και να το τροφοδοτούν με έναν τρόπο κάποιοι στο ακουστικό» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Θέλω να πω κάτι σε αυτό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, που έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση, έχει επίπεδο. Δεν είναι ένας τυχαίος που βρέθηκε και κάθεται στην τηλεόραση 40 χρόνια. Οπότε το κλείνω χωρίς να αναφερθώ προσωπικά» συμπλήρωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Το ξέσπασμα του Μικρούτσικου on air

Μια απλή φαινομενικά ερώτηση από την Χρύσλα Γεωργακοπούλου στον Ανδρέα Μικρούτσικό, ήταν αρκετή για ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του δεύτερου, ο οποίος σηκώθηκε και έφυγε από την πλατό της εκπομπής, ενώ αυτή βρισκόταν on air.

«Πόσες ώρες;» ρώτησε Χρύσλα Γεωργακοπούλου τον Ανδρέα Μικρούτσικό. «Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέλφια σου. Να πεις πόσες ώρες στα ξαδέλφια σου καλοπροαίρετα. Μίλαγα 20 ώρες. Πού να ξέρω εγώ πόσες ώρες; Άσε μας τώρα… άκου πόσες ώρες;» της απάντησε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο συνέχισε το ρεπορτάζ της σχετικά με την Μαρία Ηλιάκη, όμως όταν είδε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μεγάλη ένταση να χτυπάει το γραφείο και να μιλάει σιγανά τον ρώτησε τι έχει συμβεί και τι τον ενόχλησε.

«Τίποτα… σκέφτηκα πόσες ώρες θα κάτσω ακόμα εδώ» της απάντησε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποχώρησε από το πλατό σε έξαλλη κατάσταση και ουρλιάζοντας πίσω από τις κάμερες.

«Μην μου κάνετε νοήματα έξω, ηρεμία όλοι. Θέλω τον Ανδρέα μέσα και με ποιον παρεξηγήθηκε και τι έγινε γιατί αυτή την στιγμή θα την πληρώσω πάλι εγώ χωρίς λόγο. Φέρτε μου τον Ανδρέα εδώ. Ζωντανή εκπομπή είμαστε παιδιά, επειδή δεν μ’αρέσει να φεύγει κανένας συνεργάτης και ειδικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος να έρθει μέσα να μας πει τι τον ενόχλησε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, ωστόσο στη συνέχεια της εξήγησαν.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024