Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάκης Ζαχαράτος: «Μου ζήτησαν να παίξω την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία»

Τάκης Ζαχαράτος: «Μου ζήτησαν να παίξω την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία»

Δείτε όσα αποκάλυψε!

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν.

«Ήμουν άφραγκος, είχα μια σακούλα που έβαζα μέσα κάτι ψιλά. Είχα πει πολλά όχι και έλεγα όλα θα πάνε μια χαρά. Αλλά τίποτα, είχαν τελειώσει τα λεφτά και είχα αυτή τη σακούλα. Κάποια στιγμή πάω σε έναν τύπο σε ένα ξενυχτάδικο, παίρνω την επιταγή, πάω σπίτι και λέω ‘Τι θα κάνω εγώ εκεί μέσα;’. Την επόμενη μέρα την επέστρεψα την επιταγή. Έχω αυτή τη σακούλα με τα ψιλά και κρατάω την αξιοπρέπεια μου. Για 1.5 μήνα έχω ζήσει με τόνο και ντομάτες. Είχα γίνει και κορμάρα. Μετά βρήκα δουλειά» αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

O ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Οταν έκανα την Αλίκη με πήραν από εταιρεία παραγωγής και μου είπαν ότι θέλουν να με γνωρίσουν. Μπαίνω μέσα και μου λένε ότι θέλουν να κάνουν μία ταινία για την Αλίκη. Αλλά μου είπαν ότι θα είναι ερωτική ταινία και θα με ντουμπλάρει άλλη στις επίμαχες στιγμές».

«Αυτό μόλις είχα έρθει παιδί από την Πάτρα. Πριν βγω στην Κορομηλά. Και σκέφτομαι πως θα μπορούσα να την πατήσω αν έλεγα “ναι” ή αν κι αυτοί δεν ήταν απόλυτα ειλικρινείς» πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024