Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα ξενύχτια με το νεογέννητο και η απώλεια βάρους
Το νεογέννητο μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία Βλάσση Σταθοκωστόπουλου.
Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον γιο τους. Η παρουσιάστρια που γέννησε στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ με καισαρική προσπαθεί να ξαναβρεί τη φόρμα της, μιας και είχε πάρει αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πάραλληλα προσπαθεί να βρει ρυθμούς στη νέα καθημερινότητα αφού η φροντίδα του μικρού γιου της απαιτεί ξενύχτια και έχει αρκετή ταλαιπωρία για τη νέα μητέρα.
Η πρωινή καλημέρα, το ξενύχτι και η αδιεθεσία
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλημέρισε σήμερα τους διαδικτυακούς της φίλους με μία νέα ολόσωμη φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλημερούδια (αν και είμαστε ξύπνιες από τις 4 και με λίγο συνάχι».
Η παρουσιάστρια ήδη έχει ξεκινήσει και τις εξόδους με τον μικρό, αφού πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην παραλία να απολαμβάνει ένα διαιτητικό γεύμα.
- Άγκαθα Κρίστι: «Η γριά μητέρα φεύγει και δεν ξαναγυρίζει ποτέ…»
- «Η κυβέρνηση υπονομεύει την κουβέντα» καταγγέλλουν οι αγρότες – Εμπλοκή λίγο πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη
- Έκτακτα μέτρα για την προστασία αστέγων και ευάλωτων πολιτών από τον Δήμο Θεσσαλονίκης
- «Ο Ντραγκόφσκι πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει στη Βίντζεβ Λοντζ» (pic)
- Φρανκφούρτη: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο λόγω χιονιού και πάγου
- Χρυσές Σφαίρες 2026 – Τα καλύτερα και τα χειρότερα outfit στο κόκκινο χαλί



