Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών διαμένουν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.
Χθες Κυριακή η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των καλεσμένων που έφτασαν στην Αθήνα για την κηδεία.
Τα γεύματα και τα δείπνα που θα δώσει η οικογένεια του εκλιπόντος, θα γίνουν όπως έγινε γνωστό, όλα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το οποίο και φιλοξενεί τους περισσότερους καλεσμένους.
Το κόστος των δωματίων
Ποιο είναι το κόστος για τις σουίτες όπου διαμένουν;
Σύμφωνα με πληροφορίες από του ΑΝΤ1, για αυτούς που διαμένουν στη «Μεγάλη Βρετανία» το κόστος κυμαίνεται από 2.000 έως 25.000 ευρώ η βασιλική σουίτα. Τα deluxe δωμάτια ξεκινούν από 550 ευρώ το βράδυ και έχουν θέα την πόλη. Η σουίτα των δύο υπνοδωματίων, κοστίζει 1.953 ευρώ. Η Executive Acropolis σουίτα με ένα υπνοδωμάτιο κοστίζει 2.483 ευρώ τη νύχτα. Για τη Bασιλική και Προεδρική σουίτα δεν υπάρχουν δημοσιευμένες τιμές online, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι τιμές του ξεπερνούν πολλές φορές 25.000 ευρώ τη βραδιά.
Στο Athens Plaza οι τιμές για ένα κλασικό δίκλινο δωμάτιο, ξεκινούν από 142 ευρώ και φτάνουν τα 231 για ένα Deluxe δωμάτιο τη βραδιά. Η σουίτα με θέα Ακρόπολη, ξεκινά από 487 ευρώ τη βραδιά. Η προεδρική σουίτα, μέσα στο Μάρτιο κοστίζει για διαμονή δύο ατόμων 3.098 ευρώ τη νύχτα.
Στο Electra Pallas της Νικοδήμου στην Πλάκα τα απλά δίκλινα δωμάτια του για αυτές τις ημέρες ξεκινούν από 153 ευρώ τη βραδιά, ενώ η junior σουίτα με θέα κήπο 221 ευρώ .Η σουίτα με θέα Ακρόπολη ξεκινά από 320 ευρώ τη βραδιά. Η προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου κοστίζει 738 ευρώ τη νύχτα για δύο άτομα.
Τέλος στο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel τα εσωτερικά, οικονομικά δωμάτια κοστίζουν από 120 ευρώ τη βραδιά, ενώ τα Eco Shic ξεκινούν από 143 ευρώ. Τα premium δωμάτια και η σουίτα με θέα το Λυκαβηττό κοστίζουν τη βραδιά από 277 ευρώ και 324 ευρώ, αντίστοιχα, ενώ η σουίτα με θέα Ακρόπολη και Αθήνα 433,99 ευρώ
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας