Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λάκης Γαβαλάς «σφάζει» τον... Λάκη Γαβαλά: «Βαρέθηκα τα καραγκιοζιλίκια που έκανε»

Ο Λάκης Γαβαλάς «σφάζει» τον… Λάκη Γαβαλά: «Βαρέθηκα τα καραγκιοζιλίκια που έκανε»

Τι είπε ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του αλλά και για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει τελικά στην κριτική επιτροπή του My style rocks.

«Δεν θέλω να ευνοήσω ή να καταδικάσω κάτι πριν δω τι γίνεται. Μέχρι στιγμής το υλικό δε μου δείχνει ότι είναι κάποια συνταγή πετυχημένη. Επειδή ασχολήθηκα ξανά με τα ρούχα, για μία συλλογή που αφορά στο sustainability, έπρεπε να ταξιδέψω, να πάρω ιδέες, άρα είχα κάποια προγράμματα που δεν μου επέτρεπαν να εγκλωβιστώ σε κάποιο project που είχε απαιτήσεις 10 ωρών τη φορά. Έπρεπε να επιλέξω. Στην πορεία κατάλαβαν ότι μπορούν να κάνουν και χωρίς εμένα και έτσι δεν το ψάξαμε ιδιαίτερα» είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Εάν πω στους θαυμαστές μου ότι δε με θέλει η παραγωγή, θα τα βάλουν με την παραγωγή, εάν πω ότι εγώ δεν θέλω θα τα βάλουν μαζί μου. Εγώ έγινα γνωστός μέσω αυτών των προγραμμάτων της τηλεόρασης. Έγινα διάσημος στην τηλεόραση εννοώ. Θέλησα να δώσω μία ευκαιρία στους πιο νέους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Ήθελα μία πρόοδο. Για μένα δεν είναι αρκετά αξιοπρεπές σήμερα ως concept όμως. Τα παιδιά μεμονωμένα, οι κριτές και η παρουσιάστρια μπορεί να είναι μία χαρά. Δεν ξέρω τι άλλη δικαιολογία να βρω» είπε στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς.

«Αν ένας σταθμός έχει σαν έννοια την ίντριγκα, δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να βγάζουμε κάτι κορίτσια που το καθένα θεωρεί ότι ασχολείται με τη μόδα, αλλά μας χρησιμοποιεί για ένα καλύτερο Instagram ή να κάνει διαφήμιση σε προϊόντα, να κάνουν τη βολή τους, και να θεωρούν ότι ασχολούνται με τη μόδα και να είναι και στα trends και ότι είναι και influencer, αυτό που το πας; Σήμερα τη λέξη influencer τη βαριέμαι, βαρέθηκα τον Λάκη Γαβαλά να κάνει “καραγκιοζιλίκια” εμφανίσεις, και θέλω σήμερα να είμαι διαφορετικός. Όταν δεν έχουν καταλάβει πού να σε τοποθετήσουν, άκουσα ότι ήθελαν κάτι πιο ”σοβαρό”» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024