Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Γαβαλάς: «Είναι κοντή, έχει μεγάλο κ@λο και...» - Δηλώσεις φωτιά από πασίγνωστη παρουσιάστρια

Λάκης Γαβαλάς: «Είναι κοντή, έχει μεγάλο κ@λο και…» – Δηλώσεις φωτιά από πασίγνωστη παρουσιάστρια

«Αισθάνεται ότι είναι ένα κορίτσι, αλλά είναι 65 χρονών»

Σε ερώτηση για τη… Μαντόνα απάντησε, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, επίσης, και για την Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία θα συνεργαστούν στο My Style Rocks.

«Η Μαντόνα είναι κοντή, έχει μεγάλο κ…ο, γιατί τον έβαλε πρόσφατα και τον μοστράρει ανά πάσα στιγμή. Σε αυτή τη γυναίκα, όταν τη δεις και στα βίντεο, αισθάνεται ότι είναι ένα κορίτσι, λόγω του ότι έβαλε όλο αυτό το πράγμα. Όμως, η καταγραφή της ηλικίας, της πορείας και όλα, δείχνει μια γυναίκα 65 χρονών κι έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται».

Για την Κατερίνα Καραβάτου και το My Style Rocks, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμα στο My Style Rocks, αλλά έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Χαίρομαι γι’ αυτήν κι εύχομαι να πάει καλά».

«Θα μου χάριζε έναν γιο, αλλά απέβαλε στον 5ο μήνα…»

Προ ημερών, ο Λάκης Γαβαλάς είχε μιλήσει για την σεξουαλική του ταυτότητα, κάνοντας αναφορά στο γάμο που είχε κάνει παλιότερα και το παιδί που έχασε η τότε σύντροφός του.

Ουσιαστικά δεν έχεις μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική σου ταυτότητα αλλά δεν την έχεις κρύψει κιόλας

Χαίρομαι που δεν πρέπει να βάζω ταμπόν ή σερβιέτες μια φορά τον μήνα, παρόλο που μερικές φορές αισθάνομαι θηλυκό. Στρίβω το μουστάκι μου και όπου χρειάζεται αντιμετωπίζω τα πράγματα αντρικά, χωρίς να φτύνω έξω από το παράθυρο του Datsun και κάθε 2 λέξεις να λέω αυτή με τα 3 «Α» -μ#λ*κ&ς- γιατί πολύ απλά 3 «Α» έχει και το επίθετό μου: Γαβαλάς. Έχω ερωτευτεί άντρες που με έχουν απορρίψει και έχω αφοσιωθεί σε γυναίκα με τόσο ερωτισμό που δεν μπόρεσα να αγγίξω παραπάνω από το φιλικό της στοιχείο.

Έχω υπάρξει με τρεις πάρα πολύ έντονες, μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Ήμουν παντρεμένος με μια Σουηδή μοντέλο. Τη γνώρισα στο Πορτοφίνο της Ιταλίας όπου βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα ως χορευτής. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από δύο χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Θα μου χάριζε έναν γιο, που τώρα θα ήταν 48 ετών, αλλά απέβαλε στον 5ο μήνα. Σήμερα με αυτό που ζούμε, αν δεν είσαι ειλικρινής με πράγματα και καταστάσεις, δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κοιμάμαι σταδιακά με κάποιον που μου αρέσει, αρκεί να έχει ωραίες πιτζάμες.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024