Τζένη Μπαλατσινού: Μαζί με τον Βασίλη Κικίλια κάνουν βόλτα στο κέντρο
Το αγαπημένο ζευγάρι όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο, προσπαθεί να περνά ευχάριστες στιγμές.
Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπου τις πέρασαν μαζί με τα παιδιά τους.
Το ζευγάρι μαζί με την Αμαλία, την Αλεξάνδρα, τον Μάξιμο και το μωρό τους βρέθηκαν στην Παύλιανη, στο ορεινό χωριό της Στερεάς Ελλάδας, ενώ μετά την αλλαγή του χρόνου η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε στο εξοχικό της στην Πάτμο, κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Η συγκινητική ανάρτηση
Μάλιστα αναφέρθηκε στην αγάπη που νιώθει για δικά της πρόσωπα

- Συνταγή: Γεμιστή γαλοπούλα
- Βενεζουέλα: Ο Λευκός Οίκος εστιάζει στον αποκλεισμό της παρότι υπάρχουν ακόμη «στρατιωτικές επιλογές»
- Σενεγάλη: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε ανατροπή σκάφους με μετανάστες
- Ο Τραμπ εύχεται «ευτυχισμένα Χριστούγεννα» ακόμα και στα «αποβράσματα της ριζοσπαστικής αριστεράς»
- Ρωσία: Η αεράμυνα κατέρριψε 25 ουκρανικά drones που κατεθύνονταν στη Μόσχα
- Υεμένη: Συμφωνία ανταλλαγής πτωμάτων και αιχμαλώτων ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές
- Βολιβία: Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα ορυχεία εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα
- Συρία: Αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Ιορδανίας εναντίον κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442