Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Μπαλατσινού: Στην αγαπημένη της Πάτμο

Τζένη Μπαλατσινού: Στην αγαπημένη της Πάτμο

Η ίδια απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα, την απόλυτη ησυχία του μέρους, γέμισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Αθήνα και στις υποχρεώσεις της.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο κάνουν αποδράσεις εκτός της πόλης. Τις γιορτές των Χριστουγέννων βρέθηκαν στην Παύλιανη μαζί με τον γιο τους Παναγιώτη Αντώνιο και τα τρία παιδιά της Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η απόδραση στην Πάτμο

Λίγες μέρες αργότερα, η Τζένη Μπαλατσινού έκανε την πρώτη της εξόρμηση στην αγαπημένη της Πάτμο για το 2023. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί, όπου έχει στην ιδιοκτησία της ένα παραδοσιακό σπίτι με θέα τη θάλασσα στη Χώρα του νησιού.

Αν και συνήθως περνάει το Πάσχα και τα καλοκαίρια της εκεί, αυτή τη φορά έκανε ένα χειμερινό ταξίδι με αφορμή μια εκδήλωση που έγινε εκεί.

Ντυμένη casual και στις δυο περιπτώσεις, η Μπαλατσινού έμεινε ζεστή και άνετη. Αρχικά την είδαμε με μαύρο πουλόβερ με λαιμό το οποίο συνδύασε με γκρι τζιν παντελόνι και μαύρα μποτάκια. Φέτος το γκρι τζιν παντελόνι είναι το ρούχο που θεωρείται must have, αφού έχει αντικαταστήσει το κλασικό τζιν.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024