Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίνα Φλορ: Με στιλάτο ταγιέρ Chanel και headband στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Νίνα Φλορ: Με στιλάτο ταγιέρ Chanel και headband στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η αύζυγος του Φίλιππου έκανε τη διαφορά με την εμφάνισή της

Μαθήματα μόδας παρέδωσε η Νίνα Φλόρ στη κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η σύζυγος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (16/1) στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον πεθερό της και μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Στην ίδια εκκλησία όπου, πριν δυο χρόνια έζησε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, όταν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, κλήθηκε να πει το «ύστατο χαίρε» στον έκπτωτο μονάρχη.

Η κληρονόμος του μεγιστάνα των αερομεταφορών Τόμας Φλορ, έχει μεγάλη αδυναμία στον γαλλικό οίκο μόδας Chanel και για την περίσταση επέλεξε ένα στιλάτο μαύρο ταγιέρ με μακριά φούστα και cropped σακάκι, τα οποία συνδύασε με ένα πουκάμισο, με έναν ιδιαίτερο γιακά και μανσέτες. Στο κεφάλι της φόρεσε ένα κομψό, επίσης μαύρο, headband.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή της

Ποια είναι η Νίνα Φλορ

Γεννημένη στις 22 Ιανουαρίου 1987 στην Ελβετία και μεγαλωμένη ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι κόρη και μοναχοπαίδι του Ελβετού εκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, μεγιστάνα της αεροπορίας. Ο πατέρας της είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας VistaJet, την οποία ίδρυσε το 2004. Η μητέρα της, Καταρίνα Φλορ, είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του ιστορικού γαλλικού οίκου Fabergé και παλαιότερα υπήρξε διευθύντρια μόδας της ρωσικής Vogue.

Η Νίνα Φλορ είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια γυναίκα. Εργάζεται ως creative director στην εταιρεία του πατέρα της και μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αμερικής, Μεγάλης Βρετανίας αλλά και Μοζαμβίκης.

Το μεγάλο έργο της ζωής της είναι το Kisawa, ένα resort και περιβαλλοντικό καταφύγιο στις ακτές της Νοτιοανατολικής Αφρικής, στη Μοζαμβίκη. Εκεί λειτουργεί και το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το οποίο είναι το πρώτο μόνιμο παρατηρητήριο ωκεανού που επικεντρώνεται στην έρευνα πολλών οικοσυστημάτων στην Αφρική.

Σε συνέντευξή της το 2018, η Νίνα είχε δηλώσει ότι ναι μεν της αρέσει η πολυτέλεια, ταυτόχρονα όμως ευχαριστιέται να δουλεύει στη γη της Αφρικής: «Μπορείς να με δεις να βάζω μόνη μου ξύλινα υποστυλώματα στην άμμο», έχει πει.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024