Με αρκετά προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα, ο Λεβαδειακός.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (15/1, 17:00), για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς για διάφορους λόγους δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες επτά ποδοσφαιριστών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό στη Σύρο (3-2 σετ)

Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Ματέι Μάρκοβιτς, Γιάννης Γιαννιώτας, Βινίσιους, Παναγιώτης Λιάγκας, Αντώνης Ντεντάκης, Μπακαρί Σακό και Σουλεϊμάν Ντουκαρά να μένουν εκτός αποστολής.

Έτσι, στην αποστολή που επέλεξε ο Βέλιτς βρίσκονται οι: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης και Νταμπό.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr