Πέτρος Φιλιππίδης: Αιφνιδιασμός από τον ηθοποιό λίγο πριν την πρόταση της εισαγγελέως
Συμπληρωματική απολογία ζητάει ο ηθοποιός - Δεκτό το αίτημά του
Λίγο πριν ξεκινήσει την κρίσιμη αγόρευσή της η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, Στέλλα Στόγια, στη δίκη με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο κατηγορούμενος μέσω της συνηγόρου του, Κικής Πακιρτζίδου, ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά για την υπόθεση.
Όπως είπε η δικηγόρος, μόλις χθες περιήλθαν σε γνώση του κάποια έγγραφα καινούρια τα οποία εμπεριέχουν στοιχεία που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα στη διαδικασία και ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να κάνει χρήση αυτών.
Μετά από διάσκεψη του δικαστηρίου το αίτημα του ηθοποιού έγινε δεκτό, με την απολογία του να έχει ξεκινήσει.
Η διαδικασία
Σημειώνεται πως η διαδικασία αναμένετο να συνεχιστεί με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας.
Σχεδόν δέκα μήνες μετά την έναρξη της δίκης, ο ηθοποιός στη συνέχεια θα ακούσει την εισαγγελική λειτουργό να προτείνει στους δικαστές για την ενοχή ή μη τριών αδικημάτων που τον έχουν οδηγήσει στο εδώλιο και αφορούν σε δύο απόπειρες βιασμού και μια τετελεσμένη πράξη σε βάρος τριών ισάριθμων γυναικών συναδέλφων του.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης απολογούμενος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται ισχυριζόμενος ότι δεν είναι βιαστής.
Μετά το τέλος της αγόρευσης της εισαγγελέως, εφόσον γίνει σήμερα, θα ακολουθήσει ο κύκλος των αγορεύσεων συνηγόρων και προς το τέλος του μηνός εκτιμάται ότι οι δικαστές θα ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους για τον ηθοποιό.
- Έκπληξη από τη Χιλή: Έλληνας προπονητής στη Γ΄ κατηγορία
- Ο Τραμπ ξηλώνει την κλιματική πολιτική, οι ΗΠΑ επιστρέφουν στα βενζινοκίνητα
- Ερωτήματα και… κενά στην έρευνα για τη δολοφονία ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού
- Ελβετία: Εκτροχιάστηκε τρένο με 80 επιβάτες λόγω χιονοστιβάδας
- Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του μνημείου για τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή
- Σπανούλης: «Εκτός ομάδας ο Μακουντού – Είναι δική του επιλογή»

