Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντρεύτηκε ο Κάνιε Γουέστ; «Σωσίας» της Κιμ Καρντάσιαν η σέξι αγαπημένη του

Παντρεύτηκε ο Κάνιε Γουέστ; «Σωσίας» της Κιμ Καρντάσιαν η σέξι αγαπημένη του

Ο Κάνιε Γουέστ οριστικοποίησε πριν λίγο καιρό το διαζύγιο του με την Κιμ

O ράπερ Κάνιε Γουέστ φέρεται να είναι και πάλι παντρεμένος, λίγους μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Kιμ Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΤΜΖ o ράπερ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μία ιδιωτική τελετή  με την σχεδιάστρια Bianca Censori. Ωστόσο ο γάμος δεν θεωρείται ακόμη, νόμιμος καθώς το ζευγάρι δεν έχει καταθέσει πιστοποιητικό γάμου.

Οι φήμες φούντωσαν για το ζευγάρι όταν λίγες ημέρες πριν σε έξοδό του για φαγητό στο Μπέβερλι Χιλς  ο Γουέστ φορούσε βέρα.

Σημειωτέον η Bianca η οποία μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας εντάχθηκε στην εταιρεία «Yeezy» του τραγουδιστή τον Νοέμβριο του 2020. Έχει καταχωρηθεί ως επικεφαλής Αρχιτεκτονικής, θέση που εξασφάλισε μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στην Αρχιτεκτονική από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Τον περασμένο μήνα, ο Kάνιε τίμησε τη «σύζυγό» του επαναφέροντας το κομμάτι, Censori Overload, ένα έργο με το επώνυμό της. Στους στίχους αποκάλυψε ότι έμεινε άγαμος πριν παντρευτεί, τραγουδώντας: «Και η Βίβλος είπε, δεν μπορώ να κάνω άλλο σεξ μέχρι τον γάμο».

Το τραγούδι φαίνεται να αναφέρεται στον χωρισμό του από την Kιμ, ξεκινώντας με τις γραμμές: «Ξέρω ότι είναι τα πρωτοσέλιδα η αιτία που θέλει να φύγει»

Ποια είναι η Μπιάνκα Σενσόρι

Η επιχειρηματίας μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και απέκτησε πτυχίο Αρχιτεκτονικής από το πανεπιστήμιο της πόλης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, δημιούργησε τη δική της εταιρεία κοσμημάτων με το όνομα Nylon’s Jewellery.

Η επιχείρηση ξεκίνησε με τη φίλη της Αιρίν, όταν δημιούργησαν τσόκερ και βραχιόλια φτιαγμένα από κρύσταλλα Swarovski για τις ίδιες και τις φίλες τους, πριν συνειδητοποιήσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα κατάστημα.

Μετά την αποφοίτησή της, συνέχισε να είναι σύμβουλος σχεδιασμού για ένα χρόνο πριν εργαστεί ως φοιτήτρια αρχιτέκτονας για τρία χρόνια.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της μεταξύ 2019-2020 προτού μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου προσελήφθη στο Yeezy.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024