Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Persona non grata ο πρίγκιπας Χάρι στη στέψη του Καρόλου

Persona non grata ο πρίγκιπας Χάρι στη στέψη του Καρόλου

Ο πρίγκιπας Χάρι στο στόχαστρο. Δεν είναι ευπρόσδεκτος στη στέψη του βασιλιά. Κινδυνεύει η συμφωνία με το Netflix και χάνει την υποστήριξη των νέων.

Ο πρίγκιπας Χάρι εξελίσσεται σε persona non grata για τη στέψη του πατέρα του μετά την εκρηκτική αυτοβιογραφία του «Spare». Η κριτική που άσκησε στη βασιλική οικογένεια φέρεται να τους έχει στρέψει όλους εναντίον του. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας διστάζουν στη σκέψη να περάσουν χρόνο μαζί του.

Δεν έχει μέχρι στιγμής καταστεί σαφές αν ο βασιλιάς Κάρολος θα τον καλέσει στη στέψη του ή αν ο πρίγκιπας Χάρι θα αποδεχτεί την πρόταση. Αυτό όμως που γίνεται γνωστό είναι ότι δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στη σπουδαία περίσταση τον Μάιο. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τρέμουν να βρεθούν κοντά του. Φοβούνται μήπως οι συζητήσεις μαζί του αξιοποιηθούν για κάποια άλλη έκδοση.

Σε μια προσπάθεια να προωθήσει την έκδοση της αυτοβιογραφίας του «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει σταματήσει τις εμφανίσεις του σε αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει μάλιστα διακωμωδήσει το βασιλικό πρωτόκολλο για να προωθήσει το best seller. Απέφυγε όμως με μαεστρία τις ερωτήσεις αναφορικά με το αν θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά πατέρα του.

Χάνει και το Netflix ο πρίγκιπας Χάρι;

«Πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τότε» αρκέστηκε να σχολιάσει ο πρίγκιπας Χάρι στον Tom Bradby όταν τον ρώτησε αν θα δώσει το παρών τον Μάιο. Η οικογένειά του πάλι, σύμφωνα με πηγές, περιμένει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα βρουν έναν λόγο για να μην είναι εκεί.

Οι εκρηκτικές αποκαλύψεις αιφνιδίασαν και πλήγωσαν την οικογένειά του. Οι λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα έχουν σοκάρει τους πάντες. «Υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του Edward και της Anne. Δεν θέλουν οι ιδιωτικές συνομιλίες στη στέψη να μπουν σε επερχόμενη έκδοση», σημειώνει πηγή στη The Sun.

Η εκρηκτική αυτοβιογραφία και οι εμφανίσεις του θέτουν σε κίνδυνο και τη συνεργασία που έχει συνάψει ο πρίγκιπας Χάρι με το Netflix. Εκτιμάται ότι το ζευγάρι αρχίζει να χάνει το μυστήριό του. Κάτι που θα μπορούσε να στοιχίσει ακριβά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Δεδομένου μάλιστα ότι η συμφωνία αγγίζει τα 100 με 150 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν προειδοποιηθεί ότι η μεγαλεπήβολη συμφωνία τους με το Netflix θα μπορούσε ακόμα και να ακυρωθεί. Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις όλοι αναρωτιούνται για το μέλλον τους. «Έχει αποκαλύψει τόσα πολλά από τη ζωή του που δεν φαίνεται να υπάρχει περιθώριο για κάτι περισσότερο» αναφέρει άνθρωπος της βιομηχανίας του Χόλιγουντ.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο πρίγκιπας Χάρι χάνει και τη δημοτικότητά του στους νέους 18-24 ετών. Η Generaztion Z στο Ηνωμένο Βασίλειο στρέφεται εναντίον του. Έχουν κουραστεί από τις συνεχείς επιθέσεις του εναντίον της βασιλικής οικογένειας.

Η δημοτικότητά του, όπως αποκαλύπτεται από δημοσκόπηση της YouGov, έπεσε από το 20% στο 0. Ο πρίγκιπας Χάρι παραδοσιακά βασιζόταν στους νέους για τη δημοφιλή εικόνα του. Πλέον το χάνει και αυτό. Το μέλλον θα δείξει τις πραγματικές επιπτώσεις των κινήσεων που κάνει στη ζωή του.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024