Η διοργάνωση έχεις ενημερωτικό και υποστηρικτικό στόχο.

Συνεχίζεται έως τον Απρίλιο, ο κύκλος ομιλιών με δωρεάν συμμετοχή, που διεξάγει ο Δήμος Αθηναίων στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε συνεργασία με επιστημονικά αναγνωρισμένους φορείς, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την υποστήριξη των δημοτών σε θέματα αγωγής και υγείας.

Οι κύκλοι ομιλιών, που αφορούν σε θέματα ψυχικής υγείας παιδιών και ενηλίκων, θα πραγματοποιηθούν από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»* και την «Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία»**, ενώ η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών*** θα πραγματοποιήσει μία ομιλία για τη νόσο στην χώρα μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομιλιών

  • «Εύκολα γίνεσαι γονιός, δύσκολα είσαι: Επειδή η ψυχική υγεία των παιδιών μας είναι εξίσου σημαντική με την σωματική» από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Νορντάου (Νορντάου 7, τηλ 210 6433128)
Παρασκευή 13.01.2023| 18:30-20:30
«Μαθησιακές δυσκολίες»
Παρασκευή 10.03.2023| 18:30-20:30
«Είμαι γονιός, βάζω όρια;»
Παρασκευή 07.04.2023|18:30-20:30
«Μπαίνει το παιδί μου στην εφηβεία, Τι κάνω;»

* Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ένωση εννέα μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται κάθε χρόνο για την ευημερία χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα.
Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους, που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr