Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναόμι Οσάκα: Έγκυος η τενίστρια - Η συγκινητική ανάρτηση

Ναόμι Οσάκα: Έγκυος η τενίστρια – Η συγκινητική ανάρτηση

Η 25χρονη σούπερ σταρ του τένις είναι ζευγάρι με το ράπερ Cordae – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η κάτοχος τεσσάρων τίτλων Grand Slam, Ναόμι Οσάκα, ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/01) ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή της πως δεν θα λάβει μέρος στο φετινό Australian Open, που αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου.

Η 25χρονη είπε στις αρχές της εβδομάδας ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρώτο Major της σεζόν, καθώς δεν είχε αγωνιστεί στο WTA Tour από τον περασμένο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα από το «Pan Pacific Open».

Αυτό είχε προκαλέσει πολλές εικασίες για το μέλλον της στο τένις, αφού πριν από μήνες είχε παραδεχθεί πως ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη και ότι οι απαιτήσεις του υψηλότερου επιπέδου την άγχωναν. Τα τελευταία χρόνια η Οσάκα είχε κάνει διαλείμματα προκειμένου να ισορροπήσει την ψυχική της υγεία. Η Οσάκα, μία από τις αθλήτριες με τα υψηλότερα εισοδήματα, σύμφωνα με το Forbes και η πίεση προκειμένου να γίνει εξίσου κυρίαρχη με την Σερίνα Γουίλιαμς την ακολουθεί από πολύ μικρή ηλικία.

«Μια μικρή ζωή έρχεται το 2023»

Η Ναόμι Οσάκα εδώ και χρόνια είναι ζευγάρι τον ράπερ Cordae και το προηγούμενο διάστημα μέσω των social media έδειξαν στους followers τους εικόνες από τα ταξίδια τους στην Ευρώπη. Στο σιρκουΐ υπέθεσαν πως εκ νέου έμεινε εκτός καθώς ένιωθε πιεσμένη.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο κορτ, αλλά εδώ υπάρχει μια μικρή ζωή που έρχεται το 2023», είπε η πρώην κορυφαία τενίστρια του κόσμου σε ανάρτησή της στα social media, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία μιας εικόνας με υπερηχογράφημα.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024