Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Καλαμάτα 2-0: «Καθάρισε» με τον Τόμας και πέρασε στους «8»

ΠΑΟΚ – Καλαμάτα 2-0: «Καθάρισε» με τον Τόμας και πέρασε στους «8»

Ένα «εκρηκτικό» πρώτο τέταρτο στο ματς ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να επιβληθεί της Καλαμάτας με σκορ 2-0 στην Τούμπα και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μια ήρεμη βραδιά στη Θεσσαλονίκη πέρασε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε της Καλαμάτας με σκορ 2-0, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, παίρνοντας έτσι μια άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησαν φουριόζοι στο πρώτο τέταρτο του ματς, βρήκαν δύο τέρματα με τον Μπράντον Τόμας και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το ματς για να φτάσουν στην επικράτηση, με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει και το απαραίτητο ροτέισον.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ που μπήκε με… φόρα στο χορτάρι και θέλησε να σκοράρει νωρίς για να καθαρίσει από νωρίς το ματς. Πρωταγωνιστής ο Μπράντον Τόμας, που στο 11′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, κάνοντας το 1-0 μετά την πάσα του Νάρεϊ.

Ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε εκεί και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0, μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ. Δίνοντας ένα πολύ καλό προβάδισμα στους γηπεδούχους, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον ΠΑΟΚ να κρατά την μπάλα στα πόδια του χωρίς να βιάζεται να σκοράρει κι άλλα τέρματα. Από την πλευρά της η Καλαμάτα είχε δύο καλές στιγμές, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024