Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Big Brother: Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μέσα στο ριάλιτι - Είναι ακόμα μαζί δύο χρόνια μετά

Big Brother: Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μέσα στο ριάλιτι – Είναι ακόμα μαζί δύο χρόνια μετά

Δείτε ποιοι είναι...

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που γνωρίσαμε για πρώτη φορά την εκρηκτική Ανχελίτα μέσα από το Big Brother, ενώ τον Παναγιώτη Πέτσα τον είχαμε γνωρίσει πολύ πριν αφού τον είχαμε δει να φτάνει πολύ κοντά στο να κατακτήσει τον τίτλο του GNTM.

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2021 όταν μπήκαν ως παίκτες στο σπίτι του Big Brother και μάλιστα πολύ γρήγορα ήρθαν κοντά και έγιναν ζευγάρι.

Μάλιστα, είχαν προκαλέσει σάλο οι ερωτικές περιπτύξεις τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Πριν από λίγο καιρό, η Ανχελίτα, μέσα από τα social media είχε αποκαλύψει πως μετά το τέλος του ριάλιτι, δεν σταματούσε να λαμβάνει σχόλια σχετικά με το βίντεο που είχε διαρρεύσει με εκείνη και τον σύντροφό της, Παναγιώτη Πέτσα σε προσωπικές στιγμές από την περίοδο που ήταν μέσα στο σπίτι του Big Brother. Ήταν ένα ξέσπασμά της για όλους όσοι της έστελναν κακεντρεχή σχόλια.

Πάντως, η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας δείχνουν να είναι πολύ δεμένοι, κάτι που απέδειξαν και πρόσφατα, όταν εκείνη γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία τούρτα υπερπαραγωγή σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή είχε κοντά της φυσικά τον αγαπημένο της με τον οποίο συμβιώνουν κιόλας κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια.

Ήταν μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους του ζευγαριού που δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της κοινής ζωής του.

Δείτε τους…

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024