Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γυμνή στην αγκαλιά του συντρόφου της λίγο πριν γίνει μανούλα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γυμνή στην αγκαλιά του συντρόφου της λίγο πριν γίνει μανούλα

Η παρουσιάστρια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το απόγευμα της Κυριακής (8/1) η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές επίσημες φωτογραφίες που έβγαλε με τον σύζυγό της λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους.

Στις φωτογραφίες αυτές βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει γυμνό και αγκαλιασμένο. «Το θαύμα της ζωής», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τις παρακάτω

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα

Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο την Παρασκευή (6/1) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε συγκινημένη: «Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024