Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-3: Νέα νίκη του ΠΑΣ

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-3: Νέα νίκη του ΠΑΣ

Εκπληκτικός ο ΠΑΣ Γιάννινα, διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες (1-3) τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Παρέλαση στη Λιβαδειά για τον εκπληκτικό ΠΑΣ! Η ομάδα των Ιωαννίνων «καθάρισε» (3-1) τον Λεβαδειακό, δραπετεύοντας με το πολύτιμο τρίποντο.

Συγκεντρωμένος και αποφασισμένος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ο ΠΑΣ έριξε στο καναβάτσο και τον Λεβαδειακό, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι.

Τρένο μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα του Στάικου, που μετράει δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Εχει πλέον ανέβει στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 πόντους και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, γνωρίζοντας άλλη μια ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα. Στην 12η θέση της Super League με 11 πόντους μετά από 17 αγωνιστικές η ομάδα του Βέλιτς.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Καραχάλιος έκανε την σέντρα και ο Μπάλαν με υπέροχο σουτ νίκησε τον Στογιάνοβιτς για το 1-0.

Ο Λεβαδειακός σπατάλησε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΣ να τον… τιμωρεί. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μορέιρα, ο Εραμούσπε με πλασέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Και στο 69ο λεπτό, ο Παμλίδης με φοβερό βολέ, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για τους Γιαννιώτες.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βέλιτς, ήταν να μειώσει στο σκορ με καταπληκτικό τέρμα του Παναγιώτου από τα 30 μέτρα.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (71′ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Μπαχανάκ, Βήχος (72′ Λούα Λούα), Χάμοντ, Νίκας (46′ Τορό), Μουτίνιο, Βρακάς (72′ Παναγιώτου), Συμελίδης (79′ Μεχία), Δούμτσιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα (64′ Λιάσος), Τζίνο (89′ Νίνης), Μορέιρα, Παμλίδης, Μπαλάν (86′ Σταματελόπουλος).

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024