Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριαντάφυλλος κατά Κωνσταντίνου Βασάλου: «Σε έπιασαν να κρύβεις λεφτά… ψευτοφουσκωτούλη»

Τριαντάφυλλος κατά Κωνσταντίνου Βασάλου: «Σε έπιασαν να κρύβεις λεφτά… ψευτοφουσκωτούλη»

Πυρ και μανία ο Τριαντάφυλλος

Άγριο ξέσπασμα είχε ο Τριαντάφυλλος κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου, με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε ο τελευταίος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Ειρωνεύτηκες την αλήθεια φίλε πανελίστα και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά να τα δίνεις στους security. Όσο για το 60% ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη! Όταν θα έρθεις, θα τρέξουμε όπου θες και θα σε πάω και στους μεγαλογιατρούς» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την τηλεθέαση του Survivor: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Δείτε την ανάρτηση

«Δεν θα μπω στο Survivor ούτε με 20.000 ευρώ την εβδομάδα»

«Δεν πρόκειται να τα βρούμε ποτέ και δεν πρόκειται να πάω. Είναι κάποια πράγματα που είδα που δεν θέλω να πάω. Δεν πρόκειται να μπω στο Survivor ούτε με 20.000 την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω. Είναι πολλά ζευγάρια, πολύς έρωτας, θα είναι Survivor, θα είναι κάτι άλλο;» είχε πει προ ημερών ο Τριαντάφυλλος αναφορικά με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Στη συνέχεια έκανε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί. «Θα είναι και κάτι ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ και θα το παίξουν νέα ζευγάρια. Θα βγω αληθινός. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό. Το μόνο αληθινό ζευγάρι είναι η Μαριαλένα και ο Σάκης. Και ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα. Ο Βασάλος νομίζω θα είναι με κάποια άλλη κοπέλα μέσα, έτσι έχω ακούσει, σαν ζευγάρι», είπε.

Όσον για τον Αλέξη Παππά; Σύμφωνα με τον τραγουδιστή «έπρεπε ήδη να έχει υπογράψει. Δεν τα έχει βρει και αυτός. Όταν έπαιρνε 5-6 χιλιάρικα να πάει με τα ίδια λεφτά δε γίνεται. Ο δικηγόρος μου από τον ζήλο του είπε κάποια πράγματα. Είναι κάποια άτομα από το 2021 που γράψανε ιστορία. Ο Τζέιμς, ο Άλεξ, ο Ντάφυ. Ναι ρε φίλε, 60% έκανε γιατί να πούμε ψέματα; Όχι ότι ήμουν μόνο εγώ αλλά ήμουν και εγώ».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024