Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Βογιατζής: «Ήμουν 8 μέρες νηστικός μέχρι που...»

Γιώργος Βογιατζής: «Ήμουν 8 μέρες νηστικός μέχρι που…»

«Ο Κακογιάννης με πήρε να παίξω στον Ζορμπά...»

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Γιώργος Βογιατζής. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του, αλλά και τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

«Ξεκίνησα από το Παρίσι για να πάω φαντάρος στην Ελλάδα και ‘κόλλησα’ στη Ρώμη. Δεν επέστρεψα ποτέ. Έχω κοιμηθεί δύο μήνες στο αυτοκίνητο, έχω μείνει 8 ημέρες νηστικός μέχρι που ο Φίνος μου έφερε χρήματα από την Βλαχοπούλου» εξομολογήθηκε αρχικά.

«Ο Κακογιάννης με πήρε να παίξω στον Ζορμπά. Ήμουν κάτω των 18 και ζήτησε από τη μητέρα μου να υπογράψει για να παίξω.  Την επόμενη ημέρα ήμουν στην Κρήτη. Πήγα να μιλήσω στην Ειρήνη Παπά και εκείνη με επέκρινε. Της αντιμίλησα, έφυγα και από εκείνη την ημέρα γίναμε κολλητοί» είπε αρχικά ο Γιώργος Βογιατζής.

Ο Γιώργος Βογιατζής είπε στη συνέχεια: «Η πρώτη μου σύζυγος, μου έστειλε την κόρη μου στα γυρίσματα με την Νταϊάν Κίτον. Η δεύτερη ένα πρωί πήρε τον γιο μου, έφυγε και δεν γύρισε ποτέ. Ξαναείδα τον γιο μου μετά από δύο χρόνια. Με την τρίτη σύζυγό μου γνωριστήκαμε στην Ελλάδα. Μου πήρε μήνες γιατί ήταν μικρή και όταν με έβλεπε, έλεγε ‘Τι καλός ο κύριος Βογιατζής’».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Βογιατζής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έστειλα γράμμα στον Τζεφιρέλι και του έγραψα: ‘Ξέρω ότι είδατε την ταινία μου στις Κάννες’ και με φώναξε αμέσως. Σε όλα τα γυρίσματα η Μαντόνα δεν μίλαγε ποτέ στη γυναίκα μου. Εμένα ερχόταν με αγκάλιαζε κι εκείνη την αγνοούσε».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024