Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γωγώ Ατζολετάκη: Έλεγαν ότι δεν έχω ταλέντο, ότι πλασάρω μόνο τα φυσικά μου προσόντα

Γωγώ Ατζολετάκη: Έλεγαν ότι δεν έχω ταλέντο, ότι πλασάρω μόνο τα φυσικά μου προσόντα

«Δεν αδικώ όσους έγραψαν αρνητικές κριτικές για μένα»

Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη η Γωγώ Ατζολετάκη. Η ηθοποιός μίλησε και για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί.

«Λίγο πριν την παράσταση ξεπερνώ το άγχος μου και παρομοιάζω τον εαυτό μου με πάπια. Κάποτε έδινα μεγάλη σημασία στις κριτικές και στεναχωριόμουν. Όταν μια κριτική με ενοχλούσε πολύ, έγραφα γράμμα στον κριτικό» είπε αρχικά.

«Δεν αδικώ όσους έγραψαν κακή κριτική για εμένα…»

«Θυμάμαι μια πολύ άσχημη κριτική, δεν με θεωρούσε ο συγκεκριμένος κριτικός ότι είμαι ικανή ηθοποιός και ότι έχω ταλέντο. Και ότι πλασάρω στη σκηνή μόνο τα φυσικά μου προσόντα. Δεν αδικώ όσους έγραψαν αρνητικές κριτικές για μένα, ίσως περίμεναν να δουν κάτι παραπάνω» είπε αρχικά η Γωγώ Ατζολετάκη.

Η Γωγώ Ατζολετάκη είπε στη συνέχεια: «Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με την εμφάνισή μου. Είμαι χορτοφάγος εδώ και 20 χρόνια και γυμνάζομαι πολύ. Παλαιότερα ήμουν χειμερινή κολυμβήτρια».

«Το συναίσθημα της σεξουαλικής παρενόχλησης το έχω βιώσει…»

Πριν από μερικούς μήνες, σε μια προσωπική εξομολόγηση η Γωγώ Ατζολετάκη είχε μιλήσει για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε ως μαθήτρια.

«Ασχολούμαι με την εμφάνιση μου γιατί αγαπώ το σώμα μου και τον εαυτό μου, περνάνε τα χρονιά και θέλω το σώμα μου να είναι κάλος σύμμαχός μου. Όποιος πει ότι δεν τον ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου λέει ψέματα. Το 1971 θεώρησαν ότι είμαι η ωραιότερη γυναικά της Ελλάδας, αλλά εγώ δεν το πίστεψα ποτέ. Δεν θεωρούσα την ομορφιά κάτι σημαντικό» είπε αρχικά.

«Στη δική μου περίπτωση ήταν ο συνδυασμός πράγματων. Μιλούσα δυο γλώσσες, είχα έναν πατερά φιλόλογο και όλα αυτά έπαιξαν ρολό. Με ενδιέφερε πολύ η δουλειά μου αλλά με ενδιέφερε και πάρα πολύ η οικογένεια μου, το παιδί μου και ο άντρας μου» συμπλήρωσε.

«Στην επαγγελματική μου πορεία δεν είχα σεξουαλικές παρενοχλήσεις γιατί στη δουλειά βγήκα ως πρωταγωνίστρια» είχε πει σε άλλο σημείο η Γωγώ Ατζολετάκη.

Η Γωγώ Ατζολετάκη είπε στη συνέχεια: «Το συναίσθημα της σεξουαλικής παρενόχλησης το έχω βιώσει ως μαθήτρια. Όταν ανακάλυψε ο πατέρας μου ότι δεν πήγαινα για ένα μηνά στο φροντιστήριο αναγκάστηκα να του πω την αλήθεια. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία πρέπει να υπερνικούν τη ντροπή τους και να μιλάνε στους γονείς τους. Μετά από τόσα χρόνια είμαι ευτυχισμένη γιατί μπορούμε και κουβεντιάζουμε με τον σύζυγο μου. Φέτος έγιναν πολλά σήριαλ πέρα του επιτρεπτού και δυο τρία θα ξεχωρίσουν. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε ένα σήριαλ, αλλά με παρρησία λέω ότι δεν έχω προτάσεις».

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024