Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτές είναι οι αποφάσεις του Γιαννακόπουλου για Ράντονιτς και Παναθηναϊκό

Αυτές είναι οι αποφάσεις του Γιαννακόπουλου για Ράντονιτς και Παναθηναϊκό

Τι αποφάσισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνάντηση που είχαν νωρίτερα. Το μπάτζετ και οι αλλαγές που… έρχονται στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε νωρίτερα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς προκειμένου να συζητήσουν για το τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν, για τις κακές εμφανίσεις και φυσικά για τη συντριβή που υπέστη πριν μερικές μέρες στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό με 95-71 για τη Euroleague.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ συνομίλησε με τον Μαυροβούνιο τεχνικό και ανέλυσαν τα πάντα, ενώ του εξέφρασε την απόλυτη στήριξη και του έδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας, αλλά και τη δυνατότητα για αλλαγές, εφόσον το επιθυμεί.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση, αφού άκουσε τις εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας με αποκορύφωμα το ματς με τον Ολυμπιακό αποφάσισε να διαθέσει στον έμπειρο τεχνικό ελεύθερο μπάτζετ για να προχωρήσει στις αλλαγές που αυτός κρίνει αναγκαίες στο ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα, ο Γιαννακόπουλος αποφάσισε πως δεν λειτουργεί το μοντέλο τεχνικού διευθυντή και προπονητή και ισχυροποίησε τη θέση του Ράντονιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον ο Μαυροβούνιος τεχνικός ορίστηκε ως το απόλυτο αφεντικό, ο Αργύρης Πεδουλάκης αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή η οποία και καταργείται, αλλά ο ίδιος δεν αποχωρεί από τον σύλλογο, καθώς αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τις ακαδημίες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Γιαννακόπουλος και ο Ράντονιτς σε απόλυτη συνεργασία θα αρχίσουν από τώρα να κάνουν τον σχεδιασμό και να βάζουν τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024