Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΣ: Οριστικά χωρίς κόσμο με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό
Παρέμεινε η τιμωρία έδρας για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οριστικά χωρίς την παρουσία κόσμου θα αντιμετωπίσει τόσο την ΑΕΚ (3/1), όσο και τον Παναθηναϊκό (15/1) ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η έφεση του Άγιαξ της Ηπείρου για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα η των τιμωρία των δύο αγωνιστικών να παραμένει στην ομάδα των Ιωαννίνων.
Αυτό σημαίνει πως οι Ηπειρώτες θα υποδεχθούν σήμερα την ΑΕΚ χωρίς την παρουσία του κόσμου τους, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του Θανάση Στάικου με τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες.
H ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 κατά της υπ΄αρ. 274/2022 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL1.
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442