Πορτοσάλτε: «Να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων για να μην εξάγονται, τσάμπα δεν υπάρχει»
Ο κ. Πορτοσάλτε βρήκε τη... λύση και θεώρησε σωστό να προτείνει αύξηση των τιμών τους προκειμένου να μειωθούν οι εξαγωγές
Τη στιγμή που η ενεργειακή κρίση πλήττει τις περισσότερες οικογένειες στη χώρα, ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε πρότεινε μία τουλάχιστον άστοχη -για να το πούμε κομψά- λύση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις ελλείψεις φαρμάκων, ειδικά για τις μικρές ηλικίες.
Αφού, λοιπόν, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει, τόνισε πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εταιρίες πουλάνε πολύ φθηνά τα φάρμακα με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες εξαγωγές.
Κάτι που έχει ως συνέπεια να μην μένουν πολλά για τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ακόμα και ουρές σε φαρμακεία.
Έτσι, ο κ. Πορτοσάλτε βρήκε τη… λύση και θεώρησε σωστό να προτείνει αύξηση των τιμών τους προκειμένου να μειωθούν οι εξαγωγές.
Μόνο που αυτό θα επηρεάσει και τις ελληνικές οικογένειες, κάτι που του επεσήμανε και ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πάντα κάτι πληρώνουμε αγαπητέ μου φίλε. Πάντα στην ζωή δεν υπάρχει τσάμπα κάτι».
Δείτε το απόσπασμα
- Μεγάλη αγωνία στους Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)
- Κρήτη: «Ελπίζουμε να είναι ζωντανός» – Τι λένε οι γονείς του 33χρονου γιατρού που έχει εξαφανιστεί
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442