Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Ρέππας: «Με πήρε η Μίνα Αδαμάκη και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε»

Μιχάλης Ρέππας: «Με πήρε η Μίνα Αδαμάκη και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε»

Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας αποκαλύπτει για την αγαπημένη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο...

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/1) ο Μιχάλης Ρέππας. Ο γνωστός σκηνοθέτης και συγγραφέας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πρόσφατες απώλειες της Ντίνας Κώνστα και της Μίνας Αδαμάκη και καθήλωσε.

Όπως αποκάλυψε, η Μίνα Αδαμάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών στις 11 Νοεμβρίου, τον είχε πάρει τηλέφωνο και «τα μπέρδευε, δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε».

«Η Μίνα ήταν από τους ανθρώπους που υπεραγαπάς αλλά δεν τους βλέπεις καθόλου συχνά. Αλλά με την μισή επαφή και με το που συναντιέσαι, αποκαθίσταται όλο αυτό. Κάποια στιγμή είπα στον Θανάση Παπαθανασίου, «δεν πρέπει να είναι πολύ καλά» γιατί με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Πολύ καιρό πριν πεθάνει, ενάμιση περίπου χρόνο. Σαν να τα μπέρδευε, σαν να μην ήθελε να τα πει σε μένα, σαν να πήρε λάθος αριθμό. Δεν καταλάβαινα ακριβώς. Δεν φαντάστηκα όμως και δεν μου πήγε το μυαλό», είπε χαρακτηριστικά

«Δεν ξέρω αν είχε αλτσάιμερ ή άνοια»

«Το ίδιο συνέβη και με την Ντίνα Κώνστα. Από τηλεφώνημα είχε φανεί ότι κάτι δεν πάει τέλεια. Δεν ξέρω αν είχε αλτσάιμερ ή άνοια, ένα από τα δυο αυτά. Δεν ξέρεις και πως να το χειριστείς, είναι όπως με τον μεθυσμένο που δεν μπορείς να τον κάνεις καλά», πρόσθεσε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες μέσα στη ζωή και μέσα στη ζωή αυτών των γυναικών. Με την Άννα Παναγιωτοπούλου δεν βρισκόμαστε σχεδόν καθόλου, προσπαθώ όμως να μαθαίνω νέα της. Με τη Νένα Μεντή, η οποία έχει και αυτή κάποιες δυσκολίες αυτή τη στιγμή, όχι προσωπικές αλλά από τον στενό της χώρο, μόνο με τα μηνύματα επικοινωνούμε. Έχουμε όμως συγγένεια αίματος. Οι Χάριτες είναι Χάριτες, τελείωσε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024