Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Πλούταρχος: «Είναι ο φύλακας άγγελός μου εδώ και χρόνια»

Γιάννης Πλούταρχος: «Είναι ο φύλακας άγγελός μου εδώ και χρόνια»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής «λιώνει» για πάρτη της

Ο Γιάννης Πλούταρχος μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με την σύζυγο του, Μαρία Παπαδοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί πέντε υπέροχα παιδιά. Την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του.

«Η σύζυγός μου είναι εδώ και χρόνια φύλακας άγγελός μου. Αν δεν προσέχει ο ένας τον άλλον… από τη μία πλευρά δε γίνεται τίποτα. Τον σύντροφό σου θέλεις να τον έχεις δίπλα σου και να υπάρχει αλληλοκατανόσηση», τόνισε για τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.

Τι χρειάζεται, όμως, για να είμαστε κι εμείς καλά παιδιά; «Να υπάρχει σεβασμός και η αξιοπρέπεια είναι ο σημαντικός παράγοντας», δήλωσε ο ερμηνευτής.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο, αλλά και στις παπαρατσικές λήψεις των επωνύμων. Τέλος, σημείωσε ότι είναι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου.

Δείτε τη συνέντευξή του

Η γνωριμία και τα τραγούδια που της έχει αφιερώσει

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει τυχερός που γνώρισε τη σύζυγό του και πως είναι ο άνθρωπός του.

«Μέσα σε μια διαδρομή που κάναμε, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είπαμε ο ένας στον άλλο όλη μας τη ζωή και από τότε είμαστε μαζί. Στάθηκα τυχερός! Θυμάμαι ακόμη το αγροτικάκι που είχα εκείνη την περίοδο, το οποίο δεν είχε καθίσματα, ήταν τρακαρισμένο από παντού και μάλιστα ντρεπόμουν να το παρουσιάσω στην Μαρία! Μετά από ένα μήνα της είπα ότι είχα αυτοκίνητο», είχε εξομολογηθεί.

«Χρειάστηκα τρεις ματιές για να καταλάβω ότι η Μαρία ήταν για μένα: Μια που την είδα, μια που την ερωτεύτηκα και μια που πίστεψα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και ο μεγαλύτερος μου έρωτας. Ζούμε μαζί, έχουμε πέντε παιδιά, τα μεγαλώνουμε και είμαστε ένα παραδοσιακό κι ευτυχισμένο αντρόγυνο. Το εύκολο είναι να ακολουθείς τις προσταγές του σώματος, να μπλεχτείς στα πάθη και στα περιστασιακά «θέλω» σου και να τα κάνεις όλα κουρέλι. Αναλογίσου όμως πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο, να δημιουργείς και να συμπορεύεσαι μαζί του. Αυτό για μένα είναι ροκ. Γνήσιο ροκ της ζωής», είχε σημειώσει επίσης.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024