Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποβολή Νεϊμάρ: «Ετοιμάζεται για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς;»

Αποβολή Νεϊμάρ: «Ετοιμάζεται για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς;»

Σκληρά σχόλια από βετεράνους άσους της Βραζιλίας για τη νέα αποβολή του Νεϊμάρ για «βουτιά» που τον απελευθερώνει από υποχρεώσεις ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων την τελευταία ημέρα του χρόνου.

«Ο Νεϊμάρ αποβλήθηκε προσποιούμενος ότι ανατράπηκε και δεν θα παίξει στην 1η του μήνα. Είναι ήδη έτοιμο το πάρτι παραμονή της Πρωτοχρονιάς;».

Οι Βραζιλιάνοι στέλνουν στο απόσπασμα τον Νεϊμάρ μετά το νέο του «κατόρθωμα» να αποβληθεί δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες σε δύο λεπτά στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Στρασμπούρ (2-1). Την πρώτη στο 61’ γιατί χαστούκισε αντίπαλο και τη δεύτερη ένα λεπτό αργότερα για θέατρο, προκειμένου να κερδίσει πέναλτι.

Πρώτος η παλιά δόξα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και παγκόσμιος πρωταθλητής με τη χρυσή ομάδα της Σελεσάο, το 1970, Ζέρσον, ειρωνεύεται τον Νεϊμάρ και αφήνει αιχμές πως η αποβολή του ήταν εσκεμμένη για να συμμετάσχει σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Ο επόμενος αγώνας της Παρί είναι προγραμματισμένος για την Πρωτοχρονιά με αντίπαλο την Κλερμόν. Φυσικά ο Νεϊμάρ δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας και θα επανέλθει στις 6 Ιανουαρίου για το παιχνίδι Κυπέλλου με το Σατορού.

Ενας άλλος σπουδαίος άσος του παρελθόντος, ο Καζαγκράντε υπογραμμίζει σε άρθρο του στο uol.com.br.: «Ο Νεϊμάρ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ένας παιδαριώδης και κακομαθημένος άνθρωπος εντός και εκτός γηπέδου. Όταν τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο και είπε πως είναι βαθιά αναστατωμένος, ήρθε στη Βραζιλία και, εκτός από τη διοργάνωση πάρτι πήγε σε πάρτι διαφόρων ανθρώπων».

Ο Καζαγκράντε σημειώνει πως ο Νεϊμάρ αναγκάστηκε να επιστρέψει νωρίτερα στην Παρί από τις διακοπές του μετά το Μουντιάλ για να μην στοχοποιηθεί λόγω της σχεδόν άμεσης επιστροφής του Εμπαπέ μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τονίζει επίσης πως οι Γάλλοι στην Παρί φοβούνταν ότι μετά την αποτυχία της Βραζιλίας στο Μουντιάλ θα εμφανιζόταν ο «παλιός Νεϊμάρ». «Το πρόβλημα είναι πως κανείς δεν έχει αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει παλιός και νέος Νεϊμάρ. Ποτέ δεν άλλαξε. Ισως επιστρέψει στη Βραζιλία για να κάνει πάρτι λόγω του τέλους της χρονιάς, από τη στιγμή που δεν θα παίξει στον επόμενο αγώνα».

Πρόκειται για την πέμπτη αποβολή του Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί και αποτελεί ρεκόρ στη Γαλλία για το διάστημα που αγωνίζεται στη Λιγκ 1 (2017-2022).

Τα νέα κατορθώματα του Νεϊμάρ δεν διέφυγαν φυσικά της κριτικής των netizens. «Σκέψεις για τη βουτιά του Νεϊμάρ; Θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι επαγγελματίας καταδύτης στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες». Η καριέρα του Νεϊμάρ συνοψίστηκε σχεδόν τέλεια για την Παρί απόψε: Εξαιρετική ασίστ για τον Μαρκίνιος. Εξωφερνική ντρίμπλα. Κόκκινη κάρτα, συμπεριλαμβανομένης μιας κίτρινης για σοκαριστική βουτιά», είναι κάποια από τα σχόλια.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024