Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «αμαρτωλό» παρελθόν εκατομμυριούχου στα χέρια ενός TikToker

Το «αμαρτωλό» παρελθόν εκατομμυριούχου στα χέρια ενός TikToker

Η ζωή ενός εκατομμυριούχου στα χέρια ενός TikToker. Πώς ένα ρούτερ αποκάλυψε τα μυστικά του.

Η καλύτερη συμβουλή για το 2023; Απλά διέγραψε όλες τις προσωπικές σου πληροφορίες από τις ηλεκτρονικές σου συσκευές. Ειδικά αν πρόκειται να φύγουν από τα χέρια σου. Αυτό τουλάχιστον έρχεται να μας διδάξει ο Γερμανός TikToker @dankeunextgay που βρέθηκε να έχει στην κατοχή του τη «ζωή» ενός εκατομμυριούχου.

Ο TikToker περιέγραψε στον λογαριασμό του λεπτομερώς τα ζουμερά έγγραφα και τις φωτογραφίες ενός εκατομμυριούχου που βρέθηκαν στην κατοχή του. Και αυτό μετά την αγορά ενός Apple Time Capsule που αγόρασε σε κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών έναντι 15 δολαρίων.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο TikToker έδειξε τα αρχεία που πέρασαν στον υπολογιστή του. Χρονολογούνται από το 2010, τελευταία φορά που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε το ασύρματο ρούτερ.

«Λυπάμαι Don που ψάχνω τα πράγματά σου», σημείωσε, προσδιορίζοντας τον άγνωστο άντρα μόνο με το μικρό του όνομα.

Φυσικά το περιστατικό ήταν τρομακτικό και για τον ίδιο, με το βίντεο να συγκεντρώνει πλέον περισσότερα από 5,6 εκατομμύρια προβολές.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του προσφέρει εξηγήσεις για το Time Capsule που η Apple σταμάτησε να παράγει το 2018.

«Αντί να έχει μόνο ένα αντίγραφο ασφαλείας, έχει μια ολόκληρη λίστα. Δεν είναι μόνο ένα αντίγραφο του υπολογιστή του, αλλά δεκάδες από διαφορετικές χρονικές περιόδους που χρονολογούνται από το 2010», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο εκατομμυριούχος και τα «πονηρά» αρχεία

Ο Don, όπως αναφέρει, είχε φωτογραφίες από τη δεκαετία του 1980. Εκτιμά πως είτε είχε δική του επιχείρηση, είτε υπήρξε διευθύνων σύμβουλος.

Ανοίγοντας τα αρχεία που βρέθηκαν στον υπολογιστή του έπεσε πάνω σε αριθμούς τραπεζικών του λογαριασμών, πτήσεων που είχε πραγματοποιήσει και αριθμούς των πιστωτικών του καρτών.

«Μπορώ να δω και πόσα χρήματα είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό κάποια στιγμή. Έχω ακόμα και τα στοιχεία της ασφάλειας ζωής του. Αυτός ο τύπος αξίζει εκατομμύρια δολάρια».

Δεδομένου ότι τα αρχεία που βρέθηκαν στην κατοχή του είναι πριν από δεκαετίες, ο TikToker εκτιμά πως πιθανότατα ο Don είναι πια νεκρός.

Τα ευρήματα που μοιράστηκε με το κοινό του, ωστόσο, προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα.

Ήταν αρκετοί αυτοί που περιέγραψαν το περιστατικό ως κάτι που τους τρομοκρατεί, με κάποιους να αναφέρουν χιουμοριστικά πως ο Don ήθελε αυτά τα αρχεία να φτάσουν στα χέρια του.

Ο TikToker σημειώνει πως θα διαγράψει όλα τα αρχεία του Don. Αφού βέβαια τα κοιτάξει όλα. «Νιώθω άβολα να κρατάω πράγματα άλλων ανθρώπων», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Θέλοντας να προλάβει τους περίεργους, σχολίασε από μόνος του πως πράγματι υπήρχαν «ροζ» αρχεία ανάμεσα σε όλα τα άλλα.

Σε μεταγενέστερο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του υποστήριξε πως θα προσπαθήσει να εντοπίσει μέλη της οικογένειας του Don και να επιστρέψει άθικτο το Time Capsule.

«Δεν αισθάνομαι άνετα να το έχω. Και δεν θέλω απλά να το διαγράψω, οπότε θα δω αν μπορώ να βρω τουλάχιστον κάποιον να το επιστρέψω».

@dankeunextgay Replying to @dankeunextgay ♬ original sound – Willhelm🇩🇪

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024