Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πιο γυμνασμένη από ποτέ ποζάρει στο φακό
Η γνωστή δημοσιογράφος προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της και κυρίως γυμνάζεται.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι υπέρμαχος του fitness. Γυμνάζεται καθημερινά επί πολλά χρόνια και απόδειξη το απόλυτο γυμνασμένοΒΙΚ σώμα της. Μάλιστα σε συνέντευξη της όταν ρώτηθηκε το ότι παραμένει τόσο αδύνατη και σε φόρμα αν είναι θέμα DNA εκείνη απάντησε:
«Είναι γονίδιο, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλώς ασκούμαι και τρέφομαι ισορροπημένα. Το καλοκαίρι φυσικά παίρνω μέρος σε τουρνουά beach volley, το χειμώνα η γιόγκα για μένα είναι το αγχολυτικό μου.
Πενέλοπε Κρουζ: Πιο καυτή από ποτέ στα 48 – Εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν

Σωστή ισορροπημένη διατροφή
Τρώω τα πάντα και με μέτρο. Δεν αποφεύγω τίποτα, απλώς προσέχω τι τρώω. Μόλις ξυπνήσω πίνω πάντα ένα ποτήρι νερό με λίγο λεμόνι, για να ενυδατώσω τον οργανισμό μου. Παίρνω πάντα πρωινό, που είναι και το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, συνήθως περιέχει μούσλι ή γιαούρτι με φρούτα ή μια ομελέτα λαχανικών. Στην τσάντα μου έχω ανάλατους ξηρούς καρπούς και cacao nibs για να μου δίνουν ενέργεια. Τρώω και σοκολάτα, είμαι λάτρης, αλλά 2 κομματάκια. Λατρεύω τον σολομό επειδή περιέχει Ω-3 λιπαρά οξέα και κάνει καλό στην καρδιά και το δέρμα.

Καθημερινή άσκηση
Βαριέμαι κάποιες φορές να ασκηθώ, δεν είμαι η super woman που τα προλαβαίνει όλα. Προσπαθώ όμως να βάζω την κίνηση έξυπνα στην καθημερινότητά μου: πηγαίνω με τα πόδια στην αγορά, όταν μιλώ στο τηλέφωνο είμαι όρθια, ανεβαίνω σκάλες κ.λπ. Και κάποιες μέρες που δεν αισθάνομαι καλά να ασκηθώ, επιτρέπω στον εαυτό μου να ξεκουραστεί, να κάνει «κοπάνα». Γιατί τίποτα δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι, θέληση χρειάζεται και κίνητρο. Και το κίνητρο για μένα είναι ο υγιής εαυτός μου. Αυτός είναι ο στόχος μου όποτε γυμνάζομαι. Εξάλλου πιστεύω και σε αυτό: «Μην το σπρώχνεις το ποτάμι, έχει τη δική του ταχύτητα».
- Ιράν: Πώς ο «έλληνας ιστορικός Πλούταρχος» προέβλεψε την παρακμή της αμερικανικής αυτοκρατορίας
- Χιλή: Συνελήφθη πρώην στρατιωτικός καταδικασμένος για τη δολοφονία του τραγουδιστή Βίκτορ Χάρα
- Ιράν: Ο Τραμπ αφήνει «χώρο» για διαπραγματεύσεις, αλλά «διατηρεί όλες τις επιλογές στο τραπέζι»
- Βραζιλία: Ανακαλεί τον πρεσβευτή της στο Μπουένος Αϊρες μετά τις «προσβλητικές» δηλώσεις του Μιλέι
- ΛΔ Κονγκό: 3.200 κρούσματα του Εμπολα, συμπεριλαμβανομένων 1.405 θανατηφόρων
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442