Δεκτές οι εφέσεις – Μειώθηκαν οι ποινές Βρέντζου και Καραπαπά
Η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε τις ποινές που είχαν επιβληθεί στους Γιάννης Βρέντζο και Κώστα Καραπαπά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Στη μείωση των ποινών που είχαν επιβληθεί στους Γιάννη Βρέντζο και Κώστα Καραπαπά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο προχώρησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Στον Γιάννη Βρέντζο αρχικά είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 3 μήνες και 15 ημέρες, αλλά μετά την εκδίκαση της έφεσης, η ποινή πέφτει σε 1 μήνα και 15 ημέρες. Αντίστοιχα, στον Κώστα Καραπαπά είχε επιβληθεί ποινή 6 μηνών, αλλά μετά την εκδίκαση της έφεσης, η ποινή πέφτει στους 2 μήνες και 15 ημέρες.
Αναλυτικά η απόφαση:
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δίκασε την από 14.11.2022 έφεση: 1) της ΠΑΕ Ολυμπιακός 2) του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά και 3) του κ. Ιωάννη Βρέντζου κατά της υπ’ αριθμόν 245/11.11.2022 αποφάσεως του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη κατά το μέρος που αναφέρεται στο σκεπτικό και επιβάλλει:
Στον τρίτο εκκαλούντα, Ιωάννη Βρέντζο, για την Α1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και για την Α2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός και δεκαπέντε (15) ημερών (1 μήνας + 15 ημέρες).
Στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Καραπαπά, για την Β1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β3. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα και για την Β4. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο (1 μήνας + 15 ημέρες + 15 ημέρες + 15 ημέρες) δύο (2) μηνών και δεκαπέντε (15) ημερών.
Στην πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την Γ1. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για την Γ2. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και για την Γ3. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και συνολική χρηματική ποινή (5.000 + 2.500 + 2.500) δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442