Αναδεικνύονται τα 3 σημεία εισόδου της Φυλής με υπαίθριο φωτισμό χαρακτηριστικών βράχων και μικρών σπηλαίων στην είσοδο του Οικισμού.

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ενεργειακά αποδοτικών φωτιστικών σωμάτων και προβολέων τεχνολογίας LED, με σκοπό την ανάδειξη χαρακτηριστικών σημείων της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.

Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε  σε τρία  σημεία στην περιοχή της εισόδου στην Δ.Ε. Φυλής καθώς και  του Σταυρού που βρίσκεται κοντά στο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία.

Με το εν λόγω έργο,  ο Δήμος Φυλής στοχεύει στην ανάδειξή και αναβάθμιση της αισθητικής του εικόνας κατά τις βραδινές ώρες, τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας των επισκεπτών αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας με γενικότερη  βελτίωση του εξωτερικού φωτισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  για την επίτευξη του επιδιωκόμενου αποτελέσματος έχουν επιλεγεί ειδικά φωτιστικά διαφορετικής δέσμης ανάλογα με το σημείο αναφοράς.

Σύμφωνα με τον Δήμο Φυλής, υπάρχει ειδική μέριμνα ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα ορατότητας, στους διερχόμενους οδηγούς και στους κατοίκους.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr