Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιβωτός του Κόσμου: Δώρο η κλήση του πατέρα Αντώνιου από τους εισαγγελείς λέει η μητέρα του 19χρονου

Κιβωτός του Κόσμου: Δώρο η κλήση του πατέρα Αντώνιου από τους εισαγγελείς λέει η μητέρα του 19χρονου

Τις επόμενες ημέρες, ο πατέρας Αντώνιος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργηματικής ασέλγειας σε βάρος δύο ανηλίκων φιλοξενούμενων στην Κιβωτό του Κόσμου

Δικαιωμένη αισθάνεται η μητέρα του 19χρονου αλλά και το ίδιο το παιδί που είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και την κλήση που έλαβε από τον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Τις επόμενες ημέρες, ο πατέρας Αντώνιος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργηματικής ασέλγειας σε βάρος δύο ανηλίκων φιλοξενούμενων στην Κιβωτό του Κόσμου,  μετά τις καταγγελίες του 19χρονου σήμερα νεαρού που άνοιξε πρώτος το «κουβάρι» των αποκαλύψεων .

Ο πατέρας Αντώνιος ο οποίος έλαβε ήδη την κλήση από τους δύο εισαγγελείς ανηλίκων, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις και για το αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος της ηθική αυτουργίας σε σωματικές βλάβες ανηλίκων στις δομές αφού φέρεται πως ήταν εκείνος που «υπαγόρευε», τις κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος των παιδιών, με τους ξυλοδαρμούς, τις σκληρές τιμωρίες, την απομόνωση και την καταναγκαστική εργασία.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Στις 9 Ιανουαρίου παρουσιάζεται στις Αρχές ο πατέρας Αντώνιος ως ύποπτος για ασέλγεια

Ξεσπά η μητέρα του παιδιού

Για τις εξελίξει γύρω από τον πατέρα Αντώνιου και την κλήση του από τον εισαγγελέα μίλησε η μητέρα του 19χρονου.

«Είναι για μας ένα δώρο για τα Χριστούγεννα που επιτέλους φτάνει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο το παιδί. Περάσαμε έναν εφιάλτη», αναφέρει η μητέρα του 19χρονου και συνεχίζει λέγοντας ότι ο γιος της έκανε λόγο για «ηθική ικανοποίηση» όταν έμαθε ότι ο πατήρ Αντώνιος καλείται από του εισαγγελείς ανηλίκων.

Σε προηγούμενες δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η μητέρα του 19χρονου ανέφερε ότι το παιδί φοβόταν να καταγγείλει το περιστατικό καθώς η «Κιβωτός» τους παρείχε διαμέρισμα. Επίσης, το στέλεχος που κατηγορείται φέρεται να του είχε κάνει πλύση εγκεφάλου, λέγοντας ότι έχει διασυνδέσεις με άτομα υψηλού κύρους.

Ο 19χρονος μίλησε πρώτα στον αδερφό του και μετά στη μητέρα του, ενώ αναγκάστηκε να μείνει 8 μήνες μετά την ασέλγεια στη δομή μέχρι να μπορέσει να φύγει. Μάλιστα, φέρεται να είχε πει στη μητέρα του: «Μαμά στο ορκίζομαι ότι δεν πρόκειται να τον αφήσω πλέον να μου τα κάνει αυτά».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024