Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρασκευή Κερασιώτη: Δύσκολες ώρες για το μοντέλο - «Σπάραξε» στο κλάμα

Παρασκευή Κερασιώτη: Δύσκολες ώρες για το μοντέλο – «Σπάραξε» στο κλάμα

Τι συνέβη;

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι ένα κορίτσι, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, με το μοντέλο να αποσπάει πολύ καλές κριτικές τόσο για τις επιδόσεις της στο μόντελινγκ όσο και για το χαρακτήρα της.

Μετά το παιχνίδι η νεαρή κοπέλα κατάφερε και έτρεφε πάνω της τα Μέσα, καθώς απασχολούσε και με κάποια πιο προσωπικά θέματα.

Σε μοναστήρι η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Τι συνέβη;

Ωστόσο, αυτή τη φορά, εν όψει των Χριστουγέννων, η Παρασκευή έκανε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση με ένα βίντεο, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikΤok.

Η συγκινητική αποκάλυψη της Παρασκευής Κερασιώτη

«Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες. Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα. Θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έφυγε ο μπαμπάς μου, το στήριγμα μου, ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου, το πιο ήρεμο πρόσωπο.

Πέρασε ένας χρόνος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Δυσκολίες πολλές, πάρα πολλές, όμως δεν το βάζω κάτω, όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, με τα καλά της και τα κακά της, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, αλλά πρέπει να ζούμε. Τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε, η ζωή είναι μικρή, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα.

Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει, ζήστε χαμογελάστε, πείτε σ’ αγαπώ, συγγνώμη, δώστε αγκαλιές, πολλές αγκαλιές. Να εκτιμάτε τους γονείς σας να εκτιμάτε τα πάντα. Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει, να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας. Χρόνια πολλά» είπε με βαθιά συγκίνηση η Παρασκευή Κερασιώτη.

@paraskevi.kerasiotiΕμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες .Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν.Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου έφυγε ο μπαμπάς μου το στήριγμα μου ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου το πιο ήρεμο πρόσωπο πέρασε ένας χρονος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος .Δυσκολίες πολλές παρα πολλές όμως δεν το βαζω κάτω όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη δυστυχώς έτσι είναι η ζωή με τα καλά της και τα κακά της πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά αλλά πρέπει να ζούμε ,τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε η ζωή είναι μικρή ο χρονος περνάει πολύ γρήγορα .Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει ζήστε χαμογελάστε πείτε σαγαπω συγγνώμη δώστε αγκαλιές πολλές αγκαλιές να εκτιμάτε τους γονείς σας να εκτιμάτε τα πάντα .Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας .Χρόνια πολλά ❤️♬ оригинальный звук – spotify._.speed_songs

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024