Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Instagram: Νέα ρεκόρ σε likes από τον Μέσι

Instagram: Νέα ρεκόρ σε likes από τον Μέσι

Τα δεκάδες εκατομμύρια likes του 35χρονου θρύλου της μπάλας

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ, αφού η ανάρτησή του στο Instagram, που τον δείχνει να γιορτάζει  τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο έγινε η πιο δημοφιλής στην πλατφόρμα, σπάζοντας ένα ρεκόρ σχεδόν τεσσάρων ετών που κατείχε μια φωτογραφία ενός αυγού.

Έχοντας οδηγήσει την Αργεντινή στο πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 36 χρόνια με τη νίκη επί της Γαλλίας, ο Μέσι συνέχισε να γράφει περισσότερη ιστορία εκτός γηπέδου, συγκεντρώνοντας περισσότερα  από 73 εκατομμύρια likes.

Μέσι: Του προσφέρουν 1 εκατ. δολάρια για τον μανδύα

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε μια εικόνα ενός αυγού σε λευκό φόντο με 55,7 εκατομμύρια likes, που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό @world_record_egg τον Ιανουάριο του 2019 σε μια σκόπιμη προσπάθεια να γίνει η ανάρτηση με τα περισσότερα likes στο Instagram όλων των εποχών.

«Πρωταθλητές του κόσμου! Τόσες φορές το ονειρεύτηκα, τόσο πολύ που το ήθελα που ακόμα δεν πέφτω, δεν το πιστεύω», έγραψε ο Μέσι δίπλα στην ανάρτηση που περιελάμβανε 10 φωτογραφίες του να σηκώνει το τρόπαιο ψηλά και πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες του.

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους όσους με στηρίζουν και επίσης όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς. Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί όταν αγωνιζόμαστε μαζί και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε αυτό που στοχεύουμε».

Ρεκόρ

«Η αξία αυτής της ομάδας, που είναι πάνω από τα άτομα, είναι η δύναμη όλων που αγωνίζονται για το ίδιο όνειρο που ήταν και όλων των Αργεντινών… Το καταφέραμε!»

Το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες μοιράστηκε μια σειρά από ρεκόρ που έσπασε ο Μέσι μετά τον τελικό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ξεπέρασε τον Γερμανό Λόταρ Ματθάους για το ρεκόρ των περισσότερων αγώνων Παγκοσμίου Κυπέλλου, με 26.

Ο 35χρονος έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που έχει σκοράρει στους «16», στους «8», στους «4», καθώς και στον τελικό ενός Μουντιάλ, σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια δηλαδή!

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 12 γκολ και τις 8 ασίστ σε Μουντιάλ και έγινε ο πρώτος που φτάνει τη συμμετοχή σε 20 τέρματα στην ιστορία της διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω του τον Μίροσλαβ Κλόζε (16 γκολ + 3 ασίστ), τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο (15 γκολ + 4 ασίστ) και τον Γκερντ Μίλερ (14 γκολ + 5 ασίστ).

Με τη συμπλήρωση του 23ου λεπτού, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 2.217′ σε Παγκόσμια Κύπελλα και βρέθηκε στην κορυφή και αυτής της κατηγορίας, έχοντας ένα παραπάνω από τον Πάολο Μαλντίνι.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024