Η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής προέβη σε προσωπικές αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Αν και σήμερα φαίνονται πιο αγαπημένοι από ποτέ, οι Ομπάμα δεν ήταν πάντα «στα καλύτερά τους». Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε στο «Revolt» για την κοινή πορεία του ζευγαριού. «Επί δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου» είπε, αφηγούμενη τα χρόνια που ακολούθησαν τη γέννηση των δύο κοριτσιών της, Σάσα και Μάλια.

Πέθανε σε ηλικία 113 ετών η γιαγιά που χόρεψε με τους Ομπάμα

Ως νεαρή μητέρα, η Μισέλ Ομπάμα αφιέρωνε πολύ περισσότερο χρόνο από τον σύζυγό της στις δουλειές του σπιτιού, ενώ ο Μπάρακ προφανώς είχε χρόνο να «παίξει γκολφ» ή να πάει στο γυμναστήριο, λέει.

Οι οικιακές εργασίες και οι γονεϊκές ευθύνες

Σχετικά με την άνιση κατανομή των οικιακών εργασιών, η Μισέλ θυμάται: «Ο γάμος δεν είναι 50/50. Μερικές φορές είναι 70/30, μερικές φορές είναι 60/40», λέει για τις αρχές της δεκαετίας του 2000, μια περίοδο κατά την οποία ο Μπάρακ επικεντρωνόταν στην πολιτική του καριέρα και δεν ήταν ιδιαίτερα παρών.

Η πρώην πρώτη κυρία αναφέρθηκε στις γονεϊκές ευθύνες του ζευγαριού και στη δύσκολη ισορροπία για να αντέξει. «Τα παιδιά είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις, δεν μιλάνε, δεν μπορούν να συνεννοηθούν, κλαίνε συνέχεια (….) Αλλά τα αγαπάς περισσότερο από όλα, δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις! […] Έτσι στρέφεστε ο ένας εναντίον του άλλου».

Σχετικά με τη δυσκολία να διατηρήσει την σχέση της, η Ομπάμα πιστεύει ότι «δεν πρέπει να τα παρατάμε», σχολιάζοντας ότι «τα συναισθήματα αλλάζουν» με τον καιρό και ότι πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr