Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Βίασε και σκότωσε 11χρονη, δολοφόνησε τη μητέρα της, τον αδελφό της και τη φίλη της

Βρετανία: Βίασε και σκότωσε 11χρονη, δολοφόνησε τη μητέρα της, τον αδελφό της και τη φίλη της

Η φρικτή πολλαπλή δολοφονία στη Βρετανία

Ένα φρικιαστικό έγκλημα που προκαλεί ανατριχίλα αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες στη Βρετανία.

Ο Damien Bendall τον Σεπτέμβριο του 2021, βίασε την κόρη της εγκύου συντρόφου του, ηλικίας 11 ετών, και κατόπιν τη δολοφόνησε, όπως και τον 13χρονο αδελφό της, την 35χρονη μητέρα τους και σύντροφό του που ήταν έγκυος στο παιδί τους, όπως και μια 11χρονη φίλη των παιδιών που εκείνο το βράδυ είχε μείνει στο σπίτι της οικογένειας.

Ο 32χρονος, σκότωσε τη Lacey Bennett, τον αδερφό της John Paul Bennett, την 35χρονη μητέρα τους Terri Harris και την 11χρονη Connie Gent.

Στη δίκη παραδέχτηκε, τελικά, τον φόνο και τον βιασμό της 11χρονης. Ο εισαγγελέας είπε ότι ο δράστης δολοφόνησε κάθε θύμα σε διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού με ένα σφυρί.

Μυστήριο με τη δολοφονία δισεκατομμυριούχων – Ποσό μαμούθ για να βρεθεί ο ένοχος

Ο πατέρας των δύο παιδιών είπε ότι «η δολοφονία των δύο παιδιών μου με κατέστρεψε και μου πήρε τη ζωή. Δεν μπορώ να τους φιλήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ και τώρα δεν έχω τίποτα για να παλέψω».

Η φρικτή δολοφονία

Σε ό,τι αφορά την 11χρονη, η περιγραφή του εισαγγελέας Louis Mably KC ήταν σοκαριστική, καθώς αποκάλυψε ότι ο βιαστής και δολοφόνος βίαζε το παιδί ενώ ταυτόχρονα το δολοφονούσε. «Οι συνθήκες είναι πραγματικά φρικτές», είπε ο εισαγγελέας.

«Η μητέρα βρισκόταν στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Φαίνεται ότι ο κατηγορούμενος γύρισε στο σπίτι ψάχνοντάς τους και επιτέθηκε στον καθένα με τη σειρά. Πρόκειται για βάναυσες, μοχθηρές και σκληρές επιθέσεις σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα και τρία μικρά παιδιά. Ο κατηγορούμενος τους επιτέθηκε χρησιμοποιώντας ένα σφυρί, με το οποίο τους χτύπησε στο κεφάλι και στο πάνω μέρος του σώματος. Ήταν απολύτως σαφές ότι κανένα από τα θύματα δεν είχε καμία ελπίδα».

Την ημέρα των επιθέσεων τα παιδιά είχαν στήσει έναν πάγκο έξω από το σπίτι και πουλούσαν γλυκά για να συγκεντρώσουν χρήματα για την έρευνα για τον καρκίνο.

Οι αστυνομικές αρχές βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα όταν, λίγες ημέρες μετά το άγριο έγκλημα, συγγενής τού δολοφόνου τους ενημέρωσε ότι είχε αυτοτραυματιστεί. Τον επισκέφθηκαν στο σπίτι, του χτύπησαν, τους άνοιξε και βρέθηκαν μπροστά στην απόλυτη φρίκη.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024