Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τορόντο: Οκτώ έφηβες κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν 59χρονο

Τορόντο: Οκτώ έφηβες κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν 59χρονο

Η δολοφονία του άνδρα στο Τορόντο έγινε από έφηβες ηλικίας από 13 έως 16 ετών

Τα οκτώ κορίτσια κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν και σκότωσαν τον 59χρονο άνδρα στο Τορόντο. Το θύμα που έφερε τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι οι κοπέλες επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν τον άνδρα μετά από διαπληκτισμό, στη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά νωρίς το πρωί της Κυριακής. Τρία από τα κορίτσια είναι 13 ετών, τρία 14 ετών και δύο 16 ετών και σύμφωνα με τις αρχές γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου.

Jade Janks: Στραγγάλισε τον πατριό της – Πώς έφτασε στην άγρια δολοφονία

Το θύμα της επίθεσης ήταν ένας άνδρας που ζούσε σε δημόσιο κέντρο προστασίας το φθινόπωρο. Ο αστυνομικός επιθεωρητής επισήμανε πάντως ότι δεν θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει «άστεγο» γιατί είχε οικογένεια που τον στήριζε, αλλά «πιθανώς το τελευταίο διάστημα είχε κάποια ατυχία».

Γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου

Και οι οκτώ έφηβες συνελήφθησαν κοντά στο σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με τον αστυνομικό επιθεωρητή, Τέρι Μπράουν, τα κορίτσια προέρχονται από διαφορετικά σημεία της πόλης.

«Γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου. Δεν ξέρουμε πώς ούτε γιατί συναντήθηκαν και γιατί επέλεξαν ως προορισμό τους το κέντρο του Τορόντο. Επίσης, δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό γνωρίζονται. Δεν μπορώ σε αυτήν τη φάση να τις περιγράψω σαν συμμορία», είπε.

Όπως είπε, λειτούργησαν σαν «σμήνος» και πως έχουν κατασχεθεί αρκετά όπλα, χωρίς να διευκρινίσει τι είδους. Πρόσθεσε πάντως ότι τρία από τα κορίτσια έχουν απασχολήσει ξανά την αστυνομία. Ωστόσο, οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των κοριτσιών, γιατί είναι ανήλικα.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024