Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η δίκη της Jade Janks: Στραγγάλισε τον πατριό της - Πώς έφτασε στην άγρια δολοφονία

Η δίκη της Jade Janks: Στραγγάλισε τον πατριό της – Πώς έφτασε στην άγρια δολοφονία

Ξεκίνησε η δίκη της 39χρονης. Οι γυμνές φωτογραφίες και το χρονικό του εγκλήματος.

Ήταν τον Ιανουάριο του 2021 που βρέθηκε το πτώμα του Thomas Merriman στο σπίτι που μοιραζόταν με τη θετή του κόρη Jade Janks.

Το πτώμα του Thomas Merriman, σύμφωνα με τη New York Post, είχε βρεθεί κάτω από κσουπίδια στο σπίτι που μοιραζόταν με τη θετή του κόρη Jade Janks.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος για τον 13χρονο Harry – Παρασύρθηκε σε τροχαίο πριν τα γενέθλιά του

Η δίκη της 39χρονης interior designer Jade Janks, που ήταν συνιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Butterfly Farms, ξεκίνησε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Vista.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, πέθανε από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών που του έδωσε η Jade Janks.

Του τα έδωσε όταν ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της στον υπολογιστή του. Είχε κάνει μάλιστα μία από αυτές screensaver στον υπολογιστή του.

«Αυτό δεν ήταν ατύχημα. Πρόκειται για προσχεδιασμένο έγκλημα» δήλωσε ο αναπληρωτής εισαγγελέας της κομητείας του Σαν Ντιέγκο Jore Del Portillo.

Οι γυμνές φωτογραφίες, το άγριο έγκλημα

Οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί περισσότερα από δέκα χρόνια πριν το άγριο έγκλημα. Είχαν τραβηχτεί συναινετικά από την Jade Janks και τον σύντροφό της.

Δεν έχει γίνει σαφές πώς βρέθηκαν στην κατοχή του πατριού της Thomas Merriman, συμπλήρωσε ο Jore Del Portillo.

Είχε στείλει μήνυμα σε έναν άλλο άντρα για να δώσει στον πατριό της τα χάπια. Σε μήνυμα που είχε στείλει η 39χρονη φαίνεται να αμφιβάλλει για το σχέδιό της, όπως αποκάλυψαν οι εισαγγελείς.

«Ξυπνάει. Πραγματικά δεν θέλω να είμαι εγώ αυτή που θα το κάνει αυτό» φέρεται να έγραφε σύμφωνα με το NBC San Diego. «Είμαι έτοιμη να τον χτυπήσω με μπαστούνι στο κεφάλι ενώ ξυπνάει», έγραφε σε άλλο μήνυμα.

Η Jade Janks κάλεσε τελικά κάποιον άλλο για βοήθεια, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Ήταν αυτό το πρόσωπο που κάλεσε τις αρχές την επόμενη μέρα. Οι αστυνομικοί έψαξαν τότε το σπίτι και βρήκαν το πτώμα του Thomas Merriman κάτω από έναν σωρό κουτιά, κουβέρτες και άλλα σκουπίδια.

Οι δικηγόροι της Jade Janks υποστήριξαν ότι δεν σκότωσε εκείνη τον πατριό της. Αντίθετα ότι πέθανε λόγω προβλημάτων υγείας και το «δικό του κοκτέιλ» ναρκωτικών. «Δεν θα βρείτε καμία απόδειξη ότι στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου», δήλωσε στους ενόρκους ο δικηγόρος της Jade Janks, Marc Carlos.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024